Szépségápolás

Tavaszváró nude Miss Sporty újdonságok!

Februárban már a polcokon lesznek a Miss Sporty újdonságai, melyek nude színekben kápráztatnak el minket. A Matte tavaszi kollekció visszafogott szineivel kelti majd életre az arcunkat, ilyen termékekkel találkozhattok:

Miss Sporty Insta Mousse Matte alapozó (1299 Ft)

Ennek az alapozónak köszönhetően vége a tökéletlen bőr korszakának! Eljött a #nofilter időszaka, amikor semmi másra nincs szükséged, csak a hab állagú, kényelmes, könnyű textúrájú Insta Mousse Matte alapozóra, ami akár 8 órán kersztül biztosít tartós fedést.

Miss Sporty Really Me Matte pirosító (1299 Ft)

A pirosító segítségével édes arcpírt varázsolhatsz magadnak, amely tökéletes befejése a matt sminkednek. Választhatsz a meleg barack tónusú Really Tender  vagy a rózsás árnyalatú Really Sweet közül.

Miss Sporty Matte to Last 24H krémes ajakrúzs (1099 Ft )

A Matte to Last 24 HR krémes ajakrúzs bársonyosan lágy formulája és élénk színei téged is rabul fognak ejteni. Kényelmes és könnyű a viselete, kényeztető formuláját kókusz és E-vitamin gazdagított. Csók és vízálló, ráadásul akár 24 órán át az ajkaidon marad.

Miss Sporty Fabulous szájkontúr ceruza (499 Ft)

A rúzsok mellé használj krémes formulájú Fabulous szájkontúr ceruzákat, amelyek tökéletesen illeszkednek a Matte to Last 24 HR krémes árnyalataihoz.

Te már várod a tavaszi sminkújdonságokat?