Szépségápolás

Te is pucér leszel Valentin-napon?

A Valentin nap a mai napig egy megosztó ünnep, amire sokan készülnek és persze vannak olyanok is, akik nem lelkesednek érte. Aki szeretni, Nekik ajánlom a LUSH összesen 34 termékből álló kollekcióját. Az újdonságok megszületését az inspirálta, hogy mindannyian másképp mutatjuk ki szeretetünket – legyen szó akár a hatalmas gesztusokról, hóbortos ajándékokról vagy arról, hogy valaki csak apró kedves gesztusként megereszti nekünk a fürdővizet.

A Lush stílusához méltóan a Valentin-napi termékkollekció tartalmazza a fürdős, tusolási, test és arcápolási, valamint az illat kategória termékeit, valamint az ajándékcsomagokat és a környezetbarát csomagolóanyagokat.

BFF limitált ajándékcsomag

Itt a tökéletes ajándék a fürdőrajongó legjobb barátodnak vagy mindenkinek, akik imádják az édes dolgokat és akiket szívesen meglepnél az Lush idei Valentin-napi kollekciójának darabjaival! Ez a négy gyümölcsös-virágos fürdőmeglepi csak limitált ideig elérhető, ahogyan a hozzájuk tartozó mókás matricák is, melyek szuperek a kedvenc dolgaid dekorálásához. Ára: 15.790 Ft

Sex Bomb ajándékcsomag

Az ikonikus Sex Bomb illat rajongóinak – és bárkinek, aki valami igazán csábítót szeretne ajándékozni. Ez a fürdető és illatosító hármas tetőtől talpig a jázmin és az ylang-ylang mámorító, érzéki illatába burkol.

With Love ajándékcsomag

A virágos és gyümölcsös zuhany-, fürdő- és testápolási termékeknek ebbe a triójába azonnal fülig belezúgsz! A gyönyörű, hagyományos, rózsás tematikájú ajándékcsomagolást a klasszikus Valentin-napi romantika ihlette. Választottak hozzá két egész éves kedvencet: az érzékien virágos Tisty Tosty fürdőbombát, és a kitűnően kényeztető Ro’s Agan testkondicionálót, melyek kéz a kézben járnak az elbűvölő, rózsázs-maracujás, limitált kiadású Passion tusfürdővel. Ára: 9990 Ft

___

Te is pucér leszel Valentin-napon? A Lush úgy gondolja, a szép dolgoknak nem kell a Földbe kerülniük, ezért a termékkollekció fele pucér-, vagyis csomagolásmentes termékekből áll. Nagyon sok Lush terméknek van pucér alternatívája (pl.: a hagyományos és a pucér szempillaspirálok) és ez a kollekció sem kivétel ez alól – a Passion Fruit Delight krémszappan például a Passion tusfürdő alternatívája. 

A kollekció másik felét pedig a Lush ikonikus újrahasznosított és újrahasználható műanyag tégelyeibe és palackjaiba csomagoltuk. 2008 óta a vállalat nem használ mást, kizárólag, 100%-ban újrahasznosított műanyagot a tégelyek és palackok előállításához. A vásárlóknak köszönhetően nincsenek szűz tégelyeink, ugyanis a Hozd vissza!-programrévén – a vásárlók minden fekete tégelyt és tiszta Lush-os palackot vissza tudnak hozni az üzletekbe, és még pénzt is kapnak érte vissza a pénztárnál. Nincs felső limit, bármennyi tégelyt és palackot visszahozhatnak egy vásárlás során, ezért elég komoly pénzt lehet megspórolni az újrahasznosítással.

A Lush hőn áhított Valentin-napi kollekciója már az üzletekben és online