Lifestyle

Te már megvizsgáltad a melleidet ebben a hónapban?

Az emlőrák az egyike a nőket érintő leggyakoribb daganatos megbetegedéseknek világszerte, ezért az AVON kiemelt célja, hogy felhívja a nők figyelmét a szűrővizsgálatok és a rendszeres önvizsgálat fontosságára.

AVON

Ha egy nő tükörbe néz, mindig keresi és észre is veszi a saját kinézetét érintő bármilyen apró változást. Nagyon fontos lenne, hogy az egészségünkre is ugyanennyire odafigyeljünk, hiszen egy havonta elvégzett önvizsgálat akár az életünket is megmentheti, ugyanis az idejében diagnosztizált emlőrák jó eséllyel gyógyítható!

AVON

Az önvizsgálatot a menstruáció utáni héten, minden hónapban lehetőleg ugyanazon időszakban érdemes elvégezni. Aki nem menstruál, az válasszon ki erre egy tetszőleges napot, lehet ez akár minden hónap 19. napja. Legyen ez egy havi női rituálé, amikor nyugodtan, meghitt körülmények között csak magunkra figyelünk pár percig, hallgathatunk akár kellemes zenét a maximális ellazulás érdekében. Hogy pontosan milyen lépésekből áll az önvizsgálat, és mire kell figyelnünk közben, azt könnyen érthetően bemutatja a következő animációs videó is:

Az AVON mellrák elleni küzdelmét Te is támogathatod, ha vásárolsz egy adománygyűjtő terméket az AVON webshopjából, ami lehet egy karkötő, egy pizsama, egy zokni, vagy akár egy kitűző is.

___