Szépségápolás

Te menstruálsz?

Egy tabu témáról szeretnék most írni Nektek, ami nem más, mint a menstruáció. A nők mindennapjainak része a havi ciklusának a megélése, mégis számos felmérésből kiderül, hogy az ezzel kapcsolatban használt termékeket nem is ismerik a vásárlók. Sokszor a csajos dizájn, a vidám reklám, vagy a “mert ezt ismerem régóta” gondolatok alapján döntünk, de miért is???
Rengeteg termékkel találkozhatunk az üzletek polcain, de sokuk egyáltalán nem nevezhető minőséginek. Érdemes feltenni magunknak a kérdést: Tudjuk valójában, hogy mit várhatunk el egy jó minőségű tampontól vagy betéttől?
Nyilván itt külön kell választanunk azokat a Hölgyeket akik tampont és azokat akiket betétet használnak, így két nagyobb csoportra oszthatjuk a fogyasztókat. A tampont használók azok, akik a menstruációs folyadékot a testükön belül szeretnék felszívatni, így Nekik törekedniük kell arra, hogy ezt olyan tamponnal tegyék, ami teljesen vegyszermentes. Szerencsére már feltalálták az organikus, 100%-ban Bio-pamut tampont, így annak a használatával nem kell kockáztatni semmilyen egészségügyi problémát és igazából az áruk sem sokkal drágább, mint a műanyagot tartalmazó társaiké.
A másik csoport a betéteket helyezi előtérbe, mely már egy kicsit körültekintőbb szelektálásra ad okot. Az esetükben a gyors és hatékony folyadékszívő képességet, az átszellőző képességet, a szagsemlegesítést és a testhezállóságot is figyelni kell.
Én szeretem a természetes dolgokat, ezért is vagyok nagy rajongója a Softelle termékeinek és ezért is szeretném őket ajánlani Nektek. Már többször is írtam Róluk – IDE kattintva elolvashatjátok a bejegyzéseimet –  pont azért mert a fenti kritériumok mindegyikének megfelelnek. Használatuk lényegesen frissebb érzést ad a nehéz napokon, praktikus a csomagolásuk, emellett az áruk is teljes mértékben megfizethető. Már az új ciklus applikációjukat is tesztelem, ismeritek?
Kövessétek a Softelle Hungary Facebook oldalát, így első kézből értesülhettek az újdonságaikról! Keressétek a jobbat, hogy jobb legyen!:)
Most fantasztikus 1-et fizet 2-t kap akció keretében szerezheted be a Softelle betéteket a Rossmann Magyarország és az EuroFamily üzleteiben!