Divat

Te tudod mit jelent a „multi-way” pizsama?

„Amiben otthon érzem magam. Egy tipikus vasárnap nem mozdulnék ki.” „Szeretem érezni a paplan melegét” – ehhez hasonló, egyszerű, mégis különleges válaszokat adtak a forgatáson résztvevők arra a kérdésre, milyen pizsamát szeretnek. A Women’secret videóiban különböző életkorú és helyzetű szereplők hétköznapi szituációkról mesélnek a divatmárka ruhadarabjaiban. A kampány célja az volt, hogy rámutasson a sokszínű igényekre a fehérneműkkel kapcsolatos témákban – amelyek a mindennapok állandó részesei.

A brand – fennállása óta először – szeptemberben egy casting felhívást tett közzé a közösségi oldalán, olyan nők jelentkezését várva, akik szívesen szerepelnének a már emblematikusnak számító őszi-téli kollekció kampányfotóin. Több mint 7000 jelentkező közül végül 9 hölgyet választottak ki, akik a rövid videókban megosztották a véleményüket, tapasztalataikat a pizsamák, melltartók, alsóneműk kapcsán. A természetes szépség inspiráló hatását megmutatva, a Women’secret a 25. évfordulóján ezzel a kampánnyal szeretne köszönetet mondani minden nőnek, életkortól, fizikai vagy személyes adottságtól függetlenül.

Momentos para todo | #muynosotras

Hay tantos sujetadores como cuerpos, momentos, estados de ánimo… Al final, lo que importa es sentirte bien contigo misma. #MUYNOSOTRAS—–There are as many bras as bodies, moments, feelings… But what really matters is to love yourself. Descubre nuestras historias: http://ow.ly/MAm830mx3xj

Közzétette: Women'secret – 2018. november 7., szerda

Magyarországon 17 éve nyílt meg az első Women’secret üzlet, amelyet azóta még 11 bolt követett. A márka, hagyományaihoz hűen, minden évben különösen érzéki és kifinomult darabokkal rukkol elő az őszi-téli szezonban. Emellett, az elmúlt pár évben megjelentek a polcokon az úgynevezett „multi-way” pizsamák, amelyek nem csak otthoni viseletként, de divatos szabásuknak és mintájuknak köszönhetően utcai szett részeként is megállják a helyüket. A meserajongók nagy örömére a Women’secret kiemelt figyelmet fordít évek óta a licensz kollekcióra: idén például a Mickey egérrel, Snoopyval díszített darabok mellett Harry Potter varázsvilága is helyet kapott. Ami viszont biztos, hogy semelyik kollekcióból nem hiányozhat a pizsamához passzoló szatén vagy puha frottír köntösök, a márkához védjegyeként ismert, komfortos kivitelezésben.