Szépségápolás

Tedd múlt időbe a modern bőrápolás kihívásait, mert megérkezett az egyedülálló Nutricentials termékcsalád!

A Nutricentials elindításával a Nu Skin, a bőrápolási óriásvállalat készen áll arra, hogy megváltoztassa a világot, és hogy múlttá tegye a modern bőrápolás kihívásait. A szennyezés, a napsütésnek való túlzott kitettség, a monitor előtt eltöltött túl sok idő, sőt a hektikus életforma is negatívan befolyásolja bőrünket. Mindez a bőröregedés jeleinek korai megjelenéséhez, fakó arcbőrhöz, elzáródott pórusokhoz és sok más egyéb, nem kívánatos bőrproblémához vezethet. A Nu Skin számára nem csupán az volt a kihívás, hogy egy olyan termékvonalat hozzon létre, amely segít ezen problémák megoldásában, hanem az is, hogy ezzel a megoldással kiemelkedjen a tömegből.

Nutricentitals termékcsalád

A Nutricentials számára a természet több, mint inspiráció. Az innovatív tudománynak köszönhetően a Nu Skin öt – extrém körülmények között is növekedni tudó – növény, a Jerikó rózsája, a Chaga gomba, a szibériai ginzeng, a maral gyökér és a sarkvidéki gyökér kivonatait használta fel és alakította át valami olyasmivé, ami hatást fejt ki bőrünkre: egy bioadaptív növényi komplexszé. Az ötlet egyszerű. Amikor a nem lemosandó termékek egyikét hozzáadjuk a bőrápolási rutinunkhoz, segítünk a bőrünknek alkalmazkodni saját környezetéhez, így sugárzó és ragyogó marad, még akkor is, ha a fent említett kihívások valamelyikével kell szembenéznie. Ez olyasmi, amit korábban soha nem láthattunk egy bőrápoló termékcsaládban. 

Ugyanakkor a Nu Skin azt is tudja, hogy a természet nem ad meg minden választ. Ezen összetevők kombinálása a márka egyedülálló tudományával szintén fontos tényező, ez egy olyan párosítás, amely az egész termékcsaládban megfigyelhető. Legyen szó a kék fény elleni védelemről a nappali krémekben, vagy a bőr támogatásáról a megfelelő hidratálás biztosítására az új HydraFlex keverékkel az erőteljes Celltrex Always Right szérumban, számos fegyver van a Nutricentials arzenáljában. A Nu Skin esetében azonban a tudomány nem csupán arról szól, hogy mi, hanem arról is, hogy ki.

13 termékből álló kollekcióból választhatod ki a kedvencedet!

A vásárlók összesen 13 termék közül választhatnak, így nem lesz nehéz a döntés. Három arctisztító, két tonizáló, öt hidratáló, egy maszk, egy radír és egy erőteljes szérum alkotja a termékcsaládot. Az is biztosan nagy sikert fog aratni, hogy együtt vagy más termékekkel kombinálva is használhatók, bőrtípustól függetlenül. A Nutricentials kétség kívül olyasvalami, amit számos modern bőrápolási termékhasználó nagy izgalommal fog kézbe venni a megjelenés napján, 2021. január 14-én. A Nutricentials termékeket online, a nuskin.com oldalon, vagy hivatalos Nu Skin értékesítőn keresztül tudjátok megvásárolni.