Lifestyle

Tedd színesebbé és élvezetesebbé a tavaszi nagytakarításodat!

A hosszú és hideg téli hónapok után a napsütés beköszöntével eljön az ideje az év eleji tavaszi nagytakarításnak és a lakásunk hangulatfokozásnak is. Én nagyon szeretem ezt az időszakot, végre lehet szelektálni, megválni egy csomó felesleges kacattól és természeteen újak is jöhetnek a helyükre, melyekkel egy kicsit feltúrbózhatom a lakásunk dekorációját. Összeszedtem néhány szuper tippet, melyek motiváló hatással lehetnek a nagytakarításunk elvégzéséhez:

rendszerezok mixVásároljunk vagy készítsünk színes és kreatív rendszerezőket, melyekkel jobban átláthatóvá varázsoljuk az otthonunk egyes részeit, emellett mutatósak és megkönnyítik a mindennapi rutinjainkat! Egy új ékszer-, cipő- vagy táskatartó, színes dobozok vagy fa és üveg különlegességek is szuperül mutatnak a lakásban.

lakastextil mix

Egy-egy jól megválasztott lakástextillel – párna, takaró, függöny…stb. – is szuperül újjávarázsolhatjuk az egyes helyiségeinket. Tavasszal gondolkozhatunk élénkebb színekben is, de érdemes először a kisebb kiegészítőkkel – díszpárna, takaró – kezdeni, majd később fokozatosan haladni a látványosabb és dominánsabb elemek felé.

dekorációs elemek mix

A lakástextilekhez hasonlóan dobhatjuk fel az otthonunkat további dizájn elemekkel. Egy formatervezett tükör, egy egyedi vonalvezetésű váza, fali képkeretek, feliratok vagy akár egy kisasztal is változatossá varázsolhatja az addig megszokott teret. Érdemes egy jó shoppingolós napot beiktatni, ahol kivételesen nem egy új cipőt kellene levadászni, hanem egy mutatós lakás kiegészítőt…:)

virag dekor mix

Az élő virágok láttán az embernek egyből megjön az életkedve, ezért érdemes valamilyen formában előtérbe helyezni őket a mindennapi életterünkben is. A bejáratnál, ebédlő asztalon, komódon is jól mutatnak és szuperül összhangba lehet velük hozni az egyes dekorációs kiegészítőinket is.

2017-03-nora-pure_1200x700_jav2

Csak illat, nedvesség kicsapódása nélkül – Az Air Wick Pure aeroszol összehasonlítva az Air Wick hagyományos aeroszolokkal.

Amikor már mindennel kész vagyunk és makulátlan tisztaság van, akkor fokozhatjuk az érzékszerveink kényeztetését külöböző egyedi karakterű illatokkal, melyekkel szuperül meghatározhatjuk az egyes helységeink hangulatát. Az AirWick egy újdonsággal rukkolt elő, mely áthidalja azt a problémát, hogy a frissen megtisztított felületre leszálló nedves, víz alapú légfrissítő permet nyomai meglátszódjanak. Az új Pure aeroszol spray nedves pára nélkül gondoskodik a jó illatról elkerülve a nemkívánatos vízpárát vagy gyengébb illatot, melyek a hagyományos aeroszolok gyakori velejárói. Minden használat során egyedi illatélményt biztosít és az egyre szélesedő illatválasztékból mindenki megtalálhatja a kedvére valót: a Cseresznye virág, a Tavaszi hangulatok, a Friss pamut, a Mediterrán nyár és a Fehér vanília virág frissítő illatai közül válogathatunk.

Én őket próbálom ki először….:)

IMG_7897 ok