Szépségápolás

Tényleg egy 4 lépéses arcápolási rituálé lenne a japán nők szépségének a titka?

Szerintem nincsen olyan Hölgy, aki egyszer sem irigykedett volna a Japán nők bőrére. Köztudott, hogy nagyon különleges szokásaik vannak, melyeket már kisgyerekként is alkalmaznak, így igen korán elsajátítják a generációkon keresztül őrzött “kulisszatitkokat”.

Természetesen sokminden befolyásolja a szép és ápolt bőrt, mégis azt gondolom, hogy érdemes szemügyre vennetek ezt a 2004-ben alapított, azóta Japánban már első számú arcápolási márkájává fejlődött brandet, ami nem más, mint a Hada Labo Tokyo. A márka által kínált krémek legfontosabb összetevője a vállalat Japánban található laboratóriumaiban lett kifejlesztve. A Szuper Hialuronsav™ egy speciális, három hialuronsav kombinációjából álló szabadalmaztatott formula, mely kiemelkedő hatékonysággal hidratálja a bőrt, emellett a 4 lépéses arcápolási rutint is érdemes beépíteni a napirendetekbe, mely rituálé során tökéletes anti-aging hatás érhető el.

A márkának két termékvonala is elérhető: az egyik a White Line, mely minden korosztály számára megfelelő termékeket tartalmaz, a másik a Red Line, ami kifejezetten a 40 év feletti korosztálynak megálmodott termékpaletta, de a részükre inkább a két termékvonal kombinálását javasolják.

Gentle hydrating cleanser és Anti-aging super hydrator

Íme a 4 lépéses arcápolási rutin lépésről lépésre:

  • 1.lépés – Tisztítás

Sokan kihagyják ezt a lépést, pedig kulcsfontosságú, hiszen ezzel előkészítjük az arc- és nyakbőrünket a későbbi lépésekben használt összetevők hatékony befogadására. A Hada Labo Tokyo Gentle Hydrating Cleanser vízzel érintkezve lágy habbá alakul át. Ezt a habot körkörös mozdulatokkal kell a bőrbe masszírozni, ügyelve arra, hogy a gél ne kerüljön a szemünkbe. Ezután a bőrön maradt habot le kell őblíteni bő vízzel. Ez a termék egyébként a white line családhoz tartozó krém, ami hidratáló és tisztító hatású (aminosavakat és Szuper Hialuronsavat™* tartalmaz). 

  • 2. lépés – Egész napos hidratáció

Ezzel a lépéssel lágyítjuk, puhítjuk, hidratáljuk a bőrünket, mellyel segítjük az aktív hatóanyagok felszívódását. Az ehhez a lépéshez kínált Anti-Aging Super Hydrator arcápoló gél feladata, hogy mélyen hidratálja és lágyítsa a bőrt, ezzel megalapozva, hogy a bőr még egyszerűbben beszívhassa a fontos aktív hatóanyagait a következő krémeknek.  A lágyítás abban is segít, hogy a rituálé után könnyebben fel tudd helyezni az arcodra a sminket.  Ez egyébként a Japán négy lépéses arcápolási rituálé legfontosabb lépése, Kollagénnel, Retionnal és Szuper Hialuronsavval™ éri el a kíváló hidratáló hatást. Gondoltátok volna, hogy Japánban két másodpercenként adnak el egy ilyen terméket?

Lock in moist water serum
  • 3. lépés – LOCK-IN-MOIST

Az egész napos hatás eléréséhez kulcsfontosságú a hidratáció bőrön belül tartása, ezért ennek a lépésnek a lényege az, hogy elnyújtsuk a hidratációt. Ehhez a szuper hialuronsavval dúsított Lock-in-Moist Water Serum-ot használjuk – Japánban ez a termék az esszencia névre hallgat, ezzel is utalva a lépés fontosságára. Az elnevezés onnan ered, hogy a szérum egy felső réteget képez a bőrön, mely lezárja és csak fokozatosan engedi felszívódni a bőrön belül található nedvességet. 

Skin pumpling gel
  • 4.lépés – Teljeskörú arcápolás

Az első három lépéssel előkészítettük a bőrt a megfelelő ápolás utolsó állomására. Ennél a lépésnél a korosztályodtól függően választhatsz erős, hidratáló krémet, illetve fiatalító hatású ráncok elleni krémet is.  Én a három hialuronsav típus kombinációjából álló Anti-Aging Wrinkle Reducer mélyen hidratáló szuper hialuronsavval, retinollal és kollagénnel dúsított formulát választottam, mely megerősíti és rugalmasabbá varázsolja a bőrt, miközben puhává varázsolja a felszínét.

Hada Labo Tokyo – ilovemom blog

Egy különleges ajánlatra is szeretném felhívni a figyelmeteket, melyben Június 15 és Június 28 között 15% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni az összes terméket a www.hadalabotokyo.hu webshopjában, emellett minden megrendelt termék után egy arcmaszkot is kaptok ajándékba. 🙂

Kövesd be a Hada Labo Tokyo Hungary social média felületeit, hogy Te is első kézből értesülj az újdonságaikról:

Insta oldal: https://www.instagram.com/hadalabotokyo_hungary/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/hadalabotokyohungary/

Webshop: https://hadalabotokyo.hu/

….