Divat

Természet ihlette női cipők és táskák a Deichmann-tól

A tavaszi-nyári szezon egyik meghatározó divattrendje a természetes megjelenés. Így a cipők terén is előtérbe kerülnek a természet ihlette anyagok és részletek: a parafa, a háncs, a rafia, a fonások, a szövések, a horgolások vagy a perforált minták.

A trendkövető hölgyek a DEICHMANN kínálatában számos ilyen modellt találhatnak: balerina- cipőket, loafereket, espadrille cipőket, szandálokat és papucsokat. Sőt, akár természetes anyagok felhasználásával készült táskákra is bukkanhatunk, amelyekkel megkoronázhatjuk outfitünket.

A kényelmes espadrille cipőkhöz tökéletes választás egy farmer-fehér póló kombináció, de egyszínű együttessel is jól mutatnak. A telitalpú szandálokhoz, papucsokhoz ruhát vagy egy nagyon divatos masnis felsőt ajánl a szakember, amivel igazán romantikus összhatást érhetünk el. A fonott szandálok nadrághoz és szoknyához is felvehetők, de az igazán jolly joker darabok a papucsok természetes színekben vagy természet ihlette részletekkel.

A tavaszi-nyári szezonban előtérbe kerülnek a könnyedebb, természetesebb anyagok, amelyekben szabadabban érezhetjük magunkat. Ezzel párhuzamosan pedig a cipők és kiegészítők között is utat törnek a naturális színű, természetes anyagokat felhasználó vagy természet által ihletett modellek.

Találd meg te is a kedvenc nyári cipőidet és kiegészítőidet a DEICHMANN üzletekben vagy az Online Shopban!

___