Szépségápolás

TERMÉSZET + TUDOMÁNY = BOLDOG BŐR

Én még mindig hiszek a természet erejében, ezért szívesen próbálom ki a növényi alapú, 100%-ban természetes esszenciákat tartalmazó termékeket. Az ORIGINS a természet legjobb alapanyagait – a növényeket és a 100% természetes esszenciális olajokat – tanulmányozza, a legmodernebb tudományos felfedezések segítségével optimalizálja, biztonságos, hatékony formulát előállítva belőlük, mely használatával valós, látható eredményeket ér el és megvalósítja az érzéki, holisztikus szépséget. A buja textúrák és a csábító aromák olyan érzéki élményt nyújtanak, amely mind testben mind lélekben átfogó jó érzéssel tölti el a vásárlót.

A márka kozmetikumait nagy odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségű növényi, földi és tengeri alapanyagokból, nem toxikus alternatívákból és a legfejlettebb technológiák felhasználásával fejleszti ki. Biztosan nem találhatók a termékekben parabenek, ftalátok, propilén glikol, SLS, ásványi olajok, vazelin, paraffin, DEA, polietilén szemcsék és állati termékek (kivéve az erőszakmentes gazdálkodásból származó méz és méhviasz).

Az Origins név, mely az eredet szóból származik, híven adja vissza azt a gondolkodást, ami szerint a cég szakemberei a világot bejárva, kultúrákat kutatva inspirálódnak, és az általuk használt tradicionális hatóanyagokat felfedezve olyan termékeket fejlesztenek ki, amelyek a bőr hibáit nem elfedik, hanem alapjaiban, annak természetes eredetében javítják.

Az ORIGINS termékei a Douglas öt üzletében kaphatóak: Westend, Mamut, MOM Park, Allee, Váci utca.

https://www.instagram.com/p/ByAI-UDB3pL/?utm_source=ig_web_copy_link