Divat

“The Magic of Jewellery” – Folytatódik Rita Ora és a Thomas Sabo közös kampánya!

Nagyon szeretem mikor januárban már megcsodálhatjuk a tavaszi kollekciók újdonságait, hiszen ilyenkor a szürke hétköznapok után végre megjelennek a színek és az elragadó költemények, akár ruháról, akár kiegészítőről legyen is szó. A THOMAS SABO és Rita Ora folytatja két éves együttműködését, melynek témája a “The Magic of Jewellery” kampány, azaz továbbra is az ékszerek ragyogó világába kalaúzolnak el minket. 2020 tavaszán egy elbűvölő kert felfedezésére csábít el minket a márka és az énekesnő, fókuszban pedig azok az egyedileg készített darabok szerepelnek, melyek az élet tökéletes tökéletlenségeit szimbolizálják. Rita Ora fő üzenete pedig az, hogy az ékszereket magabiztosan, mégis érzéki nőiességgel viseljük.

“A tavasz ébredése mindig újdonságot és frissességet rejt! Az aktuális ékszer trendeket most a csillogó, nőies, nyári kertek insprálták. Ne feledd, légy bátran önmagad, fedezd fel azt a stílust, mely tökéletesen illik hozzád!” – mondja a világsztár a kollekcióról és az egyedi stílusról.

Az THOMAS SABO Magic Garden kreációi 925 Sterling ezüstből készülnek, melyek között a trendeknek megfelelően aranyazott darabok is szerepelnek, csillogó opálos, illetve szivárvány effektekkel díszítve. Kolobrik, szitakötők, szárnyak és tollak varázsolnak el minket a láncokon, fülbevalókon, gyűrűkön és karkötőkön. A kollekció központi darabja a kaleidoszkóp medál, melyen a geometriai alakzatok mellett a szitakötő motívum köszön vissza, több mint 250 színes kővel és irizáló, igaz gyönggyel díszítve. A természet ihlette levél mintázatú, grafikus darabok a 60-as évek stílusában készültek.

A már megszokott, klasszikus THOMAS SABO stílus világ tökéletesen kiegészíti a kollekció hangsúlyosabb darabjait: a Magic Stones modelljei tavaszi/nyári színekben pompáznak tovább és a misztikus Magic Cat vonalat is frissítették en-vogue darabokkal. Az időtlen Together modelleket úgy tervezték, hogy eszményien lehessen hordani az új fülbevaló “cuff” stílussal.

Természetesen 2020-ban is bővül az óra, a Charm és a Karma bead portfólió, ami további lehetőséget biztosít arra, hogy kombináljuk a stílusokat és egyéniségünket hangsúlyozó kiegészítőket viseljünk.

A THOMAS SABO x Rita Ora kollekció már elérhető világszerte elérhető a THOMAS SABO üzleteiben, online a www.thomassabo.comoldalon és a hivatalos partner üzletekben.

Nekem már vannak kedvenceim, és Neked?