Szépségápolás

Ti már készültök a Valentin-napra? A LUSH már IGEN!

Sokan már elcsépeltnek találják a Szerelmesek napját, ám vannak olyanok is, akik kihasználnak minden lehetőséget – többek között a Valentin-napot is – hogy meglepjék szívük választottját. A LUSH csodás termékeivel örömet szerezhetsz magadnak és másoknak is, amihez érdemes szemezgetni a limitált kiadású, különleges fürdőbombákból, habfürdőkből és fürdőolajokból.

LUSH
Kedvencem a Fresh & Flowers ajándékcsomag

Az újdonságok közül kiválasztottam a 3 kedvencemet, nézzétek csak:

Az abszolút kedvencem ez a Fresh & Flowers csomag, amiben a legnagyobb gonddal összeválogatott, legfrissebb kézműves kozmetikumokat találod – ha a tökéletes romantikus élményre vágysz. A csomagban új, klasszikus és exkluzív termékek is helyet kaptak, lapul benne egy Be My Valentine fürdőlap, egy Passion Fruit luxus masszázstömb, egy Passion Fruit Delight krémszappan, egy Pillow Talk párnapermet, egy Pink Tisty Tosty fürdőbomba, egy Date Night friss arcpakolás és egy Virágcsokor friss virágokból. Ez a különlegességekkel teli doboz csak limitált ideig, február 3-14-ig érhető el az üzletekben, 15.990 Ft-os áron.

LUSH
With Love ajándékcsomag

A másik nagy favoritom a With Love ajándékcsomag, amiben friss és virágos zuhany-, fürdő- és testápolási termékeklapulnak, egy Love tusfürdő, egy Dream Cream öntartósító kéz- és testápoló és egy Tisty Tosty fürdőbomba. Vigyázz, mert könnyen belezúgsz!

LUSH
The Power of Love ajándékcsomag

És végül ismerjétek meg a The Power of Love ajándékcsomagot, ami egy kicsit játékosabb összeállítás, mely abszolult jókedvre derít és akár magunkat is meglephetjük vele. A csomag tartalmaz egy sxkluzív matrica szettet, egy Love Bug fürdőbombát, egy Strawberry Crumble Bubbleroon habfürdőt, egy Avobath fürdőbombát és egy Mini Rainbow habfürdőt. Ha egy dolgot biztosan tudunk a szeretetről, az az, hogy mindannyian megérdemlünk egy kis öngondoskodást.

Az ajándékcsomagok mellett egy-egy terméket is meg tudotok rendelni a kollekcióból, melyeket megtaláljátok az üzletekben, a LUSH webshopjában vagy akár a Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!

___