Szépségápolás

Tibeti detox a Myrobalan-nal!

Sokat hallottam már a különböző holisztikus elveken alapuló gyógyászatokról, de megmondom őszintén, hogy eddig még nem merültem el a tanulmányozásukban egészen mostanáig. Egy kedves barátnőmmel beszélgettünk arról, hogy a nyári hónapokban mennyivel másképp éljük az életünket és ez a rendszertelenség milyen káros formában hat ki a szervezetünkre. Természetesen ezzel kapcsolatban az egyik fő témánk az étkezés volt, így kerültek szóba a különböző tisztító kúrák is és az is, hogy hogyan lehet a lehető legtermészetesebb módszerekkel helyreállítani az egyensúlyunkat. Ő már többféle tisztító kúrát is kipróbált, de egyértleműen a Myrobalan Detox programja mellett tette le a voksát, ami annyira megtetszett nekem is, hogy tüzetesebben is beleástam magam a témába. Szerintem több szempontból is érdemes elolvasnotok, hogy miért egyedülállóak a hazai piacon.

Szóval egy picit térjünk vissza a tibeti gyógyászat működésére, mely terjedését a Buddhizmus egyre növekvő népszerűségének köszönheti. Sokban hasonlít a kínai orvoslához, de talán a legközelebb az ősi, indiai ajurvéda orvosláshoz áll. Lényege, hogy az embert egy nagy energetikai egységnek tekinti, mely 5 őselemből épül fel: tér, levegő, tűz, víz és a föld. Ezek normál állapotban a test egészséges működését támogatják, azonban ha kibillen a rendszerünk a köztük lévő finom egyensúly is elveszik. Az ilyen megváltozott állapot esetén a tibeti gyógyászat komplex terápiát javasol, melynek részei a következőek:

 • Táplálkozás – ami egyénre szabott, de leginkább a testalkatnak megfelelően javasolt
 • Viselkedés – ez már egy sokkal komplexebb, hiszen ide beletartoznak a külső környezeti tényezők és a lelkiállapotunk is
 • Gyógyító szerek – itt én kizárólag növényi alapú összetevőkre gondolok, mint például a Myrobalan termékei
 • Külső terápiák – ide tartozik minden olyan kezelés, ami hatással lehet a szerveztünkre, például masszázs, köpölyözés, akupunktúra vagy akár a terépiás fürdők

Ezzel a kis felvezetővel szerettem volna eljutni ahhoz, hogy bemutathassam Nektek a Myrobalan termékeit, melyek saját kutatás és hazai fejlesztés eredményei. Olyan gyógynövényalapú étrend-kiegészítők, melyek hatékonyan és természetes módon segíthetnek visszaállítani a belső egyensúlyunkat. Enyhíthetnek a különböző panaszainkon, illetve a lehető legjobb hatással vannak az életminőségünkre úgy, hogy közben nem kell aggódnunk káros mellékhatásoktól vagy attól, hogy felesleges adalékanyag kerül a szervezetünkbe. Ezek számomra kulcsfontosságú szempontok egy ilyen termék kiválasztásakor, hiszen amúgy is elég sok toxikus anyagot juttatunk be a testünkbe.

Igen széles a termékpalettájuk, a repertoárjukban megtalálhatóak immunerősítő, béltisztító, változókori, reflux, tejserkentő, ízületi gyulladást, alvászavart vagy mentális nehézségeket (stressz, szorongás, pánikbetegség) enyhítő készítmények is. A webshopban szuperül tudtok szűrni a termékekre és akár arra is, hogy mire kerestek megoldást. Ajánlom, hogy szemezgessetek a csomagok között is, mert tényleg nagyon sokféle hatékony összetevővel találkozhattok, amik komplex megoldást nyújthatnak.

Rendezett emésztés, erősebb immunrendszer, jobb közérzet!

Én most kifejezetten a Detox kúrára szeretnék fókuszálni, mely a nyári hónapok után igazi megváltás lehet a szerveztünknek. Ez a 30 napos béltisztító program 3 gyógynövényes készítmény segítségével járul hozzá a bélrendszerünk megtisztításához, segítve ezzel a lerakódott szennyeződések, felhalmozódott toxinok kiürítését és az elszaporodott élősködők kiűzését. Feltettem magamnak néhány kérdést a kúrával kapcsolatban, ami szerintem bennetek is felmerülhet:

 • Miért kulcsfontosságú a béltisztítás?
  • Azért, mert ha nem megfelelően ürülnek a méreganyagok a bélrendszerünkből, akkor fokozatosan kialakulhat a szervezet önmérgeződése, ami bizony sokkal súlyosabb problémákhoz kialakulásához vezethet.
 • Melyek a program legfontosabb jótékony hatásai?
  • Elsősorban helyreáll a bélrendszer természetes bélflórája, aminek következtében az immunrendszer erősebb és ellenállóbb lesz. Hihetetlen, de sokkal energikusabb leszel, miután távoznak az élősködők (gombák, paraziták) a szervezetedből. A tisztulás következtében, megszűnik a puffadás, felgyorsul az anyagcsere, laposabb lesz a hasunk és beindul a fogyás is.
 • Mikor és kinek érdemes belevágnia?
  • A programot természetes megelőzésként is ajánlják, de konkrét panaszok esetén is célszerű alkalmazni, mint például a tartós székrekedés vagy hasmenés, puffadás, indokolatlan fáradtság, rossz közérzet, depresszió, fáradékonyság, bőrproblémák, töredezett haj, stb. Bárki belevághat (felnőttkorú), aki úgy érzi, hogy szüksége van egy kis tisztulásra.
 • Szükséges-e speciális étrend a kúra alatt, mire érdemes odafigyelni?
  • A kúra alatt nincsen előre meghatározott étrend, de javasolt odafigyelni a táplálkozásunkra, hogy meleg és könnyű minőségű legyen és a húsfogyasztást ha megoldható, akkor csökkentsük minimálisra. Talán a legfontosabb a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása és mielőtt belekezdünk célszerű egy 3 napos böjtöt is tartani, de ez sem kötelező.
Rendeld meg most extra kedvezménnyel a DETOXAKCIO kóddal!

Nagyon lényegretörően ez lenne, amit érdemes tudni a Detox kúráról, de ha még részletesebben szeretnétek tájékozódni róla, akkor látogassatok el a Myrobalanmed webshopjába. Szeptermber 5-12 között a DETOXAKCIO kóddal extra kedvezménnyel tudjátok megrendelni, szóval ez is egy kis extra motiváció, ha hezitálnátok! Én izgatottan várom, hogy belevágjak, remélem, hogy Titeket is tudtam inspirálni. 🙂

___