Gyerek

Több, mint Játéksziget!

Megnyitotta 8. Üzletét a Játéksziget  a MOM Parkban, Buda egyik kedvelt közösségi központjában. Ebben a játékboltban nemcsak vásárolni lehet, hanem játszani is várják a családokat, fejlesztőjátékaik egy részét ki is lehet próbálni egy külön kialakított területen, szerintem ez egy szuper ötlet, hiszen így a szülők biztosan megtalálják a tökéletes „játszótársat” gyermeküknek! A választék meghatározó részét a fejlesztő, a gyerekek mentális, kognitív és kreatív intelligenciájának kibontatkoztatását bizonyítottan elősegítő játékok teszik ki.

mix.jpg

Az egyik kedvenc részem az üzletben, a fejlesztő sziget, ahol Somodi Tímea gyógypedagógus, logopédus tanár-terapeuta segíti a bejelentkező családokat a gyerek számára leghasznosabb, a család által közösen játszható játékok és képességfejlesztő eszközök megtalálásában.

Itt tudtok bejelentkezni:

fejlesztes@jateksziget.hu

06-70-953-9741

Lilien és én

A nyitási időszakban ingyenes szintfelméréssel, kompetenciaelemzéssel és szaktanácsadással vár Mindenkit! Lili nagyon élvezte a Timivel eltöltött időt, így nyugalomban hallgathattam végig a sajtótájékoztatót és az is kiderült, hogy a kislányom tökéletesen fejlődik..:) Nemsokára bővebben is írok Nektek a fejlesztő sziget különlegességeiről!

Nézzétek meg a Játéksziget Vándorkiállítását, szuper családi program!