Szépségápolás

Tökéletes választás kezdőknek!

A következő bejegyzésemet a kamaszlányos Anyukáknak készítettem, nálunk még odébb van ez a korszak vagy csak azt hiszem…:) Szóval minden lány életében eljön az az időszak, amikor már elég érett ahhoz, hogy jobban belevesse magát a női fortélyok rejtelmeibe, amilyen például a szőrtelenítés is. A barátnők és az internet is biztos sok lehetséges választást fog adni ebben a témában, de azt gondolom, hogy egy ilyen intim szituációban az Anyukáknak is elég tapasztalatuk van ahhoz, hogy hasznos tippeket adjanak.

Egy anya mindig a legjobbat szeretné lányának, nincs ez másképpen akkor sem, ha a szőrtelenítésről van szó. A piacon lévő rengeteg termék közül nehéz feladat kiválasztani a legalkalmasabb eszközt, de az biztos, hogy nagyban fogja befolyásolni a választást a korábban bevált termékek használata, illetve a kapott információk. Választáskor fontos szempont a gyorsaság, hiszen az iskolai teendők, a különórák mellet kevés idejük marad a számukra legfontosabb dolgokra, emellett az is lényeges, hogy minél több héten keresztül tartó eredménye legyen az epilálásnak.

A világ első számú epilátor márkájaként, a Braun küldetésének érzi, hogy segítsen a fiatal lányoknak és anyukájuknak kiválasztani a legegyszerűbb, legkényelmesebb módszert a szőrtelenítésre, ezért is fejlesztették ki a Silk-épil 5 -ös vezetél nélküli epilátorát, mely a következő tulajdonságokkal segíti a kamaszlányok mindennapjait:

  • használatával akár 4 héten át tartó selymességet biztosít
  • minimalizálja a rossz érzetet és irritációt
  • hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a gyökerükkel együtt a tartós simaság érdekében
  • billenőfeje finoman alkalmazkodik a test körvonalaihoz
  • masszázsgörgői lüktető vibrációval finoman nyugodtatják, stimulálják a bőrt
  • a kezdőknek szánt epilátorfej egyetlen gyengéd mozdulattal borotvál és epilál is egyben
  • a kádban ülve vagy a zuhany alatt is használható, ami a csúszásmentes markolatnak is köszönhető

Remélem tudtam segíteni, ismerkedjetek meg jobban a termékkel IDE KATTINTVA!