Szépségápolás

Tökéletesítsd az arcbőrödet!

Az IsaDora újdonságaival gyerekjáték lesz az arcbőrünk tökéletesítése. Több olyan terméket is a piacra dobtak mellyel könnyedén ragyogó és természetes megjelenést kölcsönözhetünk a megjelenésünknek.

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem mindenkinek a nagy kedvence lesz a Color Correcting Concealer Whelle egyedülálló paletta (10.990 Ft),mely segítségével korrgiálhatóak a bőr elszíneződései, elfedhetőek a bőrhibák és kiemelhetőek, világosíthatóak az arc egyes területei. Kompakt kiszereleésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, minden bőrtípusra használhatóak, illetve ápoló összetevőket is tartalmaz mely a bőr még intenzívebb ápolását szolgálja.

A másik újdonságuk, ami úgy gondolom, hogy szintén nagy kedvenc lesz, az a Cover Up Long-Waer Cushion Concealer folyékony, matt korrektor (6300 Ft). Leheletkönnyű formulájával tartósan fedi a bőrhibákat, a sötétebb foltokat és elszíneződéseket, valamint a szem alatti karikákat. A szivacsos applikátor lehetővé teszi a gyors használatát és a tökéletes finist. Egy szuper on-the-go korrektor, mellyel napközben is ideálisan tudjuk frissíteni a sminkünket.

A Light Touch Concealer (4800 Ft) is egy hasonló termék, amivel a mélyebb árnyékokat tudjuk tökéletesen eltűntetni. 4 féle árnyalatban kapható! Amit már egyre többen használnak, mégis újdonság a piacon, az a Matt Face Mist spray (5200 Ft), mely egy primer, fixáló és mattító termék egyben. Rögzíti a sminket, csökkenti a finom ráncokat és bőrhibákat, illetve hosszan tartó, matt finsiht biztosít.

A fenti termékeket a Douglas Parfümériákban tudjátok megvásárolni vagy megrendelni online IDE KATTINTVA! Törekedjetek Ti is a természetes sminkek használatára, hiszen a szépség úgyis belülről fakad…:)