Gasztro

Tökös őszi finomságok a Starbucks kínálatában!

Kóstoltad már a Starbucks tökös finomságait? Ha igen, akkor biztosan tudod, hogy milyen finomak, ha pedig még nem akkor itt az ideje! Ez ugyanis a szezon ikonikus itala, ami Pumpkin Spice Latte néven ismert és ismét elérhető a Starbucks kínálatában. Idén a meleg változata mellett egy hűsítő újdonsággal is kibővül a paletta, ez pedig a Pumpkin Cream Cold Brew.

Starbucks
Újra elérhető a szezon ikonikus itala, a Pumpkin Spice Latte

A vadonatúj Pumpkin Cream Cold Brew tökéletes kiegészítője lehet egy csodálatos őszi napnak. A Cold Brew kávét baristák nagy odafigyeléssel készítik, a hideg vízzel kevert őrölt kávét 20 órán át áztatják, aminek köszönhetően egy selymes, gazdag ízvilágú kávé jön létre. Az elkészült hideg italt egy csipetnyi vaníliával ízesítik, és felhabosított vaníliakrémből sütőtökkrémes habbal koronázzák. Az italra ezután kerül a sütőtök szórás, a fahéj, szerecsendió és szegfűszeg ízeivel. Nyami, ugye, hogy milyen jól hangzik?!

Starbucks

Egy jó kávé mellé még egy finom sütemény is dukál. Visszatért a vendégek egyik kedvence, a Sós karamellás muffin és megjött az édesebb testvére, a Sós karamellás csokoládétorta is, ahol a lágy, könnyű csokoládékrémet sós karamella bolondítja. A fánkok szerelmesei pedig a Crème Brulée Donutot kóstolhatják meg, amely selymes vaníliakrémmel és ropogós külsővel nyújt páratlan élményt.

A Pumpkin Spice Latte termékcsalád és az őszi süteménykülönlegességek szeptember 6-a, keddtől érhetők el a hazai Starbucks üzletekben. Tudtad, hogy, hogyan ösztönzi környezettudatosságra a kávézólánc a vendégeit? Úgy, hogyha az italodat saját tumblerbe vagy reusable cup-ba kéred, akkor 160 forint kedvezményt kapsz. Azt hiszem itt az ideje kipróbálni őket!:)

___