Szépségápolás

Tornáztasd az arcod is!

Ismerjétek meg Koós Vikit az Arcjóga arctorna® szépségprogram megalkotóját. Elmesélte, hogy mivel kozmetikus a szakmája, mindig nagyon érdekelte a szépségápolás és azon belül is az arc fiatalítása. Kisfia megszületése után alvásból neki sem jutott elég, mint más sorstársunknak, így magán kísérletezett és látta, hogy csökkennek a ráncai, ha ezeket a speciális mozdulatsorokat beveti nap mint nap.

Arra gondolt, ha a terhesség és a szülés után végbemenő testi változások idővel helyreállíthatók, a megfelelő testedzéssel, táplálkozással, bőrápolással, akkor ez miért ne működhetne az arcon is? Az emberi test egészét vette alapul, sejtszinten kezdett el gondolkozni, hiszen az egész testben egyformán működnek a sejtecskék. A keresés, kutatás során rábukkant olyan szépségtitkokra, módszerekre, receptekre, amelyeket hétpecsétes titokként őriztek, és viszonylag rövid idő alatt döbbenetes eredményt mutattak. Viki arra is figyelmeztet, hogy egyre több arcjóga néven futó, de csak grimaszolást, bőrnyújtást okozó videó kerül fel a netre, amik akár káros hatásúak lehetnek, ha nem a megfelelő módon végzik. Ezért fontosnak tartja, hogy csak a megfelelő helyen és képzett szakembertől tanuljuk meg ezt a metódust.

Viki titkos módszere

Magyarországon sajnos ez idő tájt nem volt a témában sem hozzáférhető dokumentum, sem hatékony módszer az arc edzésére. Viki természeti népek különleges szépségápolását, nemzetközi kutatások eredményeit, külföldi továbbképzések, szépségipari szakértők tapasztalatait felhasználva alkotta meg az Arcjóga arctorna alapjait. Sok tesztelés, számtalan átvirrasztott, gyakorlatok kidolgozásával eltöltött éjszaka után végre megszületett az Arcjóga arctorna® szépségprogram! Először csak magán próbálgatta a gyakorlatokat, a barátnőkön, családon, majd amikor meggyőződött róla, hogy valóban működik, elkezdte másoknak is tanítani. Az általa tanított technika az arcfiatalítás forradalmian újszerű megközelítése, amely során az energiablokkok oldásával kisimul az arc és a lélek is, oldódik az állkapocsban keletkezett feszültség, valamint friss energiával telik meg a bőr, az arctornával, a mimikai izmok célzott mozgatásával feltölthetők a finom vonalak, „felemelhető” az arc. A hazai és nemzetközi szépségipari, kozmetikai szemináriumokon, szakmai előadásokon folyamatosan részt vesz előadóként és hallgatóként egyaránt. Az arc fiatalságának megőrzését komplex feladatnak tartja, ezért aromaterapeutának és szépségterapeutának képezte tovább magát, aminek segítségével vendégeit kívül-belül, test- és lélek összhangjában tudja szépíteni, fiatalítani. Mostanra már több mint 15 000 elégedett ügyfél fiatalítja az arcát a módszerével, otthon és a tanfolyamokon. Szerette volna átadni a megszerzett tudást és ezzel segíteni a természetes arcfiatalítás iránt érdeklődőknek, ezért indult a www.arcjoga.hu internetes oldal. Elkészítette „A Szépségipar megdöbbentő titkai” tanulmányt, a „Ránctalan arc titka” tanulmányt a „7 Days” Fiatalító tanfolyam anyagát, elindította az Arcjóga arctorna tanfolyamokat, hétvégi workshopokat. 2012-ben pedig megjelent a sikeres Arcjóga Arctorna című könyv, 2015-ben pedig az Arcreform. Ez a könyv pedig újabb mérföldkő a megújulni és szépülni vágyó nők számára.

Ha érdekel ez a különleges, akár otthon is elvégezhető módszer, akkor az oldalán jelentkezhetsz az induló tanfolyamokra, workshopokra, attól függően, hogy mit szeretnél megtanulni!

___