Szépségápolás

Törődj magaddal és Törődj a környezeteddel is!

Egy álom teljesült, a tudatosság és a szépség végre flakonban egyesül! A Love Beauty and Planet márka egyik legfontosabb küldetése a fenntarthatóság, melynek célja, hogy a Te és a bolygó szebbé váljon. A vegán minősítésű kozmetikumok gondosan válogatott, etikus forrásból származó természetes illatösszetevőket tartalmaznak, a termékek parabén-, és színezékmentesek, a flakonok és a tégelyek pedig 100% újrahasznosított műanyagból készülnek és újra is hasznosíthatók.

Ismerd meg a termékcsaládokat:

Murumuru vaj & Bolgár rózsa – Kényeztesd bőrödet a krémes és gazdagon hidratáló murumuru vajat tartalmazó rózsa illatú sampon és hajbalzsam segítségével, melyek segítenek puhává varázsolni és védeni a festett hajat. Élvezd bulgáriai rózsa kivonatát tartalmazó illatát minden hajmosásnál.

 

Kókuszvíz Mimózavirág – Töltődj fel energetizáló frissességgel a radical refresher kókuszvíz tartalmú és mimózavirág illatú tusfürdőjével.

Sheavaj Szantálfa – Ha a bőröd hidratálására gyors megoldást keresel, használd a majestic moisture sheavajat és szantálfa olajat tartalmazó tusfürdőt, testvajat és testápolót.

Kókuszolaj & Ilang-ilang – A kókuszolajat és ilang-ilang illatot tartalmazó sampon és balzsam gyengéden eltávolítja hajadról a szennyeződéseket, táplálja és segít puhává tenni a töredezett, sérült hajat.

LOVE, BEAUTY AND PLANET! 🙂