Divat

Trópusi hangulat, nosztalgikus érzések, simogató anyagok és szabásvonalak …

A Palmers egy elképesztően szexy, de közben kifinomult kollekcióval készült az elkövetkező szezonra. Szerintem nem lehet nem beleszeretni egy-egy modellbe, íme a repertoáruk egy része, természetesen az én kedvenceimmel…:)

Az igazi nyáridéző, TROPICAL TEAL kollekcióban az egzotikus virágok és levelek, valamint a pink, a jádezöld és a fukszia különböző árnyalatai kapták a fő hangsúlyt. Ezeket fekete csipkével, művészien hímzett betétekkel, hálószövéssel és nyomott mintákkal variálva kelteték életre a kiegészítőkön, így szinte összeolvadva a női testtel.

A kevésbé sexy, viszont annál kényelmesebb darabokat a BODY STUDIO kollekciójában találjátok, ahol a laza szabásvonalak, a bőrbarát anyagok és a poztitív testkép előtérbe helyezésén van a fókusz. A ruhadarabok erőt és energiát közvetítenek, miközben magukba hordozzák a nőiességet és érzékiséget is.

És végül, de nem utolsó sorban érdemes szemügyre vennetek az INFUSION kollekció darabjait, nekem ők a kedvenceim. Csábító selyem, bársony és csillogó szatén anyagok és a különböző érzéki színek megjelenése ötvözi a nosztalgikus hangulatot és jelenkori trendeket. Ugye, hogy milyen szépségesek?