Szépségápolás

Tudtad, hogy a kéz bőre ugyanolyan érzékeny, mint az arcodé?

Nem is gondolnánk, de a kezünk és a körmünk az egyik névjegyünk, melyek regeteg mindent elárulnak rólunk. A hétköznapokban dolgozunk, eszünk, kommunikálunk, sőt köszönünk is velük, így nemcsak látványosak, hanem szinte mindig a figyelem középpontjába vannak.

Én nem tudtam, hogy a kéz bőre ugyanolyan érzékeny, mint az arcunké, de mostantól arra is figyelni fogok, hogy pont ugyanolyan törődésre van szüksége, mint bármely más érzékeny testrészünknek. A kézfejünk bőre vékony, csak minimális zsírszövet van alatt, ezért is öregszik a leggyorsabban. Mivel nincsenek rajta mirigyek és nem védi szőrzet, ezért nehezebben szívja fel a nedvességet, illetve gyorsabban is károsodik a környezeti hatásokkal szemben (nap, víz, hideg, meleg).

A kézápolás alapja a kiszáradás elleni védelem és a megfelelő hidratálás kell, hogy legyen. Ne várj csodát egyik napról a másikra, csak kezdj el rendszeresen használni hidratáló készítményt minden kézmosás után, így ezzel azonnal pótolhatod a zsírtalanított kézbőr elvesztett védőrétegét. Ápold bőrödet a nap során többször is és meglátod meglesz az eredménye! A Nivea újdonságaival nem csak a dizájn változott – a praktikus csomagolás érintése is élmény a kéznek, finoman a tenyérbe simul – hanem továbbfejlesztett formulával is rendelkeznek a termékek. Ásványianyag- és parabénmentes összetételüket a korábbinál több glicerinnel gazdagították.

http://instagram.com/p/BY7z66SHejY/