Gyerek, Lifestyle

Tudtátok hogy az agy a legzsírosabb testrészünk és a zsírtartalmának 70%-a omega-3 zsírsavakból áll?

Folyamatosan figyelem a gyerekeknek készített vitaminokat és étrend-kiegészítőket, mert azt gondolom, hogy a megfelelő termékek kiválasztásával már a fiatal szervezet számára is tudunk egy kis pluszt biztosítani az egészséges fejlődéshez. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában – főként a tengeri halakban és a növényi olajokban – de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és az egészségmegőrzésben.

Tudtátok például, hogy az agy a legzsírosabb testrészünk és a zsírtartalmának 70%-a omega-3 zsírsavakból áll?

A fenti kérdés után nem is kellene komolyabban kifejtenem, hogy miért olyan fontosak az omega-3 zsírsavak a szervezet számára, mégis szeretnék Nektek 1-2 gondolatot írni a NUTRILITE™ Omega 3 gyerekeknek készült étrend-kiegészítőjéről, melyet most kezdtem el beépíteni a nagyobbik lányom, Lilien étrendjébe.

A halfélék és a rákfélék kiváló forrásai az omega-3 zsírsavaknak, de ezeket nagyon sok gyerek nem szereti, éppen ezért keresnek a szülők egy finom alternatívát. Ezek a zsírsavak, mint például a DHA a gyermekek egészséges étrendjében létfontosságú szereppel bírnak, de sajnos a szervezet nem képes megfelelő mennyiségben előállítani őket.  Ez a gumitabletta kifejezetten a gyermekek számára kifejlesztett omega-3 halolaj-tartalmú étrend-kiegészítő, amely a D-vitaminnal együtt ízletes támogatást nyújt a gyermekek csontjainak egészséges növekedéséhez. A különleges összetételnek köszönhetően az omega-3 zsírsavak emulzióvá alakulnak, és a gyomorsavban eloszlanak. Az érzékenyebb szervezetű gyerekek számára is fogyaszthatóak, mert a termék édesítőszertől és tartósítószertől mentes, emellett kizárólag természetes forrásból származó színezéket tartalmaz és természetes aromával készül.

A NUTRILITE™ gumitabletták remek gyümölcsízűek – ami nálunk az egyik legmeghatározóbb szempont, ugyanis az én lányaim enélkül hozzá sem nyúlnának.:) – ezért a kicsik is könnyeben fogyasztják őket. A vegyes gyümölcsíz megőrzéséről – amely tökéletesen elfedi a hal ízét és utóízét- a csomagolási technológia gondoskodik, mely védelmet nyújt az oxigén és a nedvesség ellen. Színes formájuknak köszönhetően nagyon kedvelik a kicsik, zselés állaguk miatt könnyen elrághatóak és nincs szükség vízre a bevételükhöz.

Nekünk bevált, remélem, hogy Nektek is felkeltettem az érdeklődéseteket!:)