Divat

Új év, új stílus inspirációk!

A szürke hónapok után igazi felüdülés a tavaszi kollekciók érkezése, melyekkel színt és új energiákat vihetünk a mindennapjainkba. A cipő egy igen meghatározó eleme az öltözködésünknek és sokféle stílust képviselhetünk a különböző fazonokkal. A Deichmann újdonságai közül szemezgettem, szerintem nagyon vagányak!:)

A sportcipők nekem a gyengéim, ezért nem múlhat el szezon, hogy ne csapjak le egy-két új kedvencre. A fehér színnel nem lehet hibázni, de a nagyon színes daraboknak is megvan a maga varázsa, azokat érdemes a ruhatárunk kedvenc árnyalati szerint választani.

A bakancsokat még tavasszal sem kell elrejtenünk a szekrény mélyére, hiszen szuperül ki lehet használni őket az átmeneti időben is, főleg a világosabb árnyalatokat. Nagyon mutatósak ruhával és farmerrel is, színes kiegészítőkkel pedig vagányan meg lehet bolondítani a szettünket.

A félcipők is kedvelt modellek, idén érdemes mintás zoknikkal és extrább harisnyákkal viselni őket. Elegáns és bohém stílusban is kényelmes viseletet biztosítanak és nagyon mutatósak. A tavaszi újdonságok között, már érkeztek szandálok és papucsok is, de szerintem még nem kell ennyire előre szaladni, már, ami az időjárást illeti.

___