Gasztro, Lifestyle

Új külsővel hódítanak a XIXO gyümölcsös jegesteái

Jön a jóidő, amikor egyre többet lehetünk a szabadba és a friss levegőn és amikor igen jól tud esni egy-egy hűsítő finomság. A XIXO jegesteák sikerének titka a rengeteg ízvariáns mellett az elérhető ár és a minőségi összetevők. A 2013 óta létező magyar márka újabb mérföldkőhöz érkezett: megújult csomagolással tűnik fel a piacon. 

A XIXO termékek válogatott, minőségi összetevőkből, természetes teakivonattal és valódi gyümölcslé koncentrátummal, zero változatai pedig természetes édesítővel, sztíviával készülnek. Emellett kiemelten fontos a cég számára a környezetünk védelme is, így a XIXO újrahasznosított aludobozba csomagolja termékeit. Az új XIXO Ice Tea designnal a természetességre és frissességre hívják fel a figyelmet. Az adott ízvariánsra jellemző gyümölcs színe adja a doboz alapszínét, melyen a tealevelek sziluettje jelenik meg, a XIXO márkanévből pedig a legegyedibb karakter, az X betű körvonala keretezi a gyümölcsöket.

A designváltás a márka teljes portfólióját érinti, a megújult XIXO jegesteák május elejétől folyamatosan kerülnek forgalomba, kóstoljátok meg őket Ti is!:)

___