Szépségápolás

Új külsővel hódítanak az Eucerin ajándékcsomagjai!

Hihetetlen, de lassan újra itt a karácsony és bizony nem lehet elég korán elkezdeni az ajándékok beszerzését. Szerencsére egyre több hasznos meglepetést lehet találni, szerintem ilyen az Eucerin hét új ajándékcsomagja is, melyeket megújult, exkluzív neszeszerek formájába találtok meg az üzletek polcain. Egy személyre szabott krém kiválasztásánál  sokféle szempont befolyásolhatja a választást, ez lehet az életkor, a bőrtípus az érzékenység, pont ezért válogathattok az alábbi típusok közül.

Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz vagy normál/vegyes bőrre (11.890 Ft):

Ezeknek a krémeknek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A termékeke parabenmentesek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Ezt a csomagot 25 éves kortól ajánlom, ugyanis az első ráncok már akkor kezdenek el kialakulni.

Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos vagy medium árnyalattal (8880 Ft):

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak. Ezeket a termékeket is 25 éves kortól ajánlom.

Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz vagy normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém (11.890 Ft):

Ezek a krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. Ezeket a krémeket a 40 év körüli hölgyeknek ajánlják.

Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém (9990 Ft):

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. Ezt a csomagot 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánlják.

Ajándékozz Te is gondoskodást!