Divat

Új magyar táskamárka a sokoldalú nők számára

A VALBONA Leather táskákat valódi nők igényei ihlették, akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről sem. A táskák kis szériákban, környezetbarát módon készülnek, és elsőként a Salamander két budapesti üzletében érhetők el. A márka megálmodója és tervezője, Kabo Valbona nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába, ahova gyermekkora óta csillapíthatatlan alkotó szenvedélye vezette. Valbona minden táskája egy beteljesült álmot jelképez, amellyel más nőket is arra szeretne inspirálni, hogy tegyenek álmaik megvalósításáért.

Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be, amire nagyon büszke lehet a tervező, mert ez az első magyar táskamárka, amely bekerült az üzletláncba. A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. Az anyag kiválasztásban a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a „kutakodásmentes” táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

A kollekció kiemelt darabjai:

  • Working MOM multifunkciós táska – a háton is hordható elegáns kézitáskában valóban minden elfér, amire anyaként és dolgozó nőként a nap folyamán szükség lehet.
  • Smart kártyatartó – elegáns és praktikus megoldás igazolványok és bankkártyák gyors kezelésére.
  • Bernadett shopper – sportosan elegáns táska ideális mindennapi társ a munkában.

Nézzétek meg a teljes kollekciót!:)