Szépségápolás

Új szintre lépett a Gél lakkozás!

Nekem sajnos nagyon régóta van problémám a körmeimmel, amire már szinte minden lehetséges krémet, olajat és lakkot kipróbáltam. Gyerekkoromban rágtam, most pedig lapban töredezik, amit mindig sikerül beszakítanom. Mindenben a természetesség híve vagyok, ezért nálam csak olyan eljárás jöhet szóba, ami ezt hűen tükrözi és nem káros.

A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája, a CND 2010-ben megalkotta a szabadalmaztatott CND SHELLAC szolgáltatást, ami egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ban a CND SHELLAC LUXE bemutatásával új, luxus szintre lép a gél lakkozás. A csúcstechnológián alapuló professzionális szolgáltatás jelentős előnyökkel jár mind a körömápoló szakemberek mind az ügyfeleik számára. Én még csak most hallottam róla, de a leírás alapján teljes mértékben meg is győzött arról, hogy ki kell próbálnom…:)

A CND™ SHELLAC LUXE™ egy kétlépcsős metódust takar: a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk) valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Valójában ezek az előnyök, amitől egyedülállóak a CND Shellac LUXE körömlakkok, melyek engem teljes mértékben meggyőztek:

  • csupán kétféle lakk kerül a körömre, és az összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak. A művelet így mindössze egyetlen percet vesz igénybe, az eddigi negyedórás időtartam helyett! Én mindig időhiányban szenvedek, úgyhogy nekem ez döntő szempont a választásnál.:)
  • a folyamat során nem károsodnak a természetes körmeink, nem igényel a lakkozás felesleges reszelést, illetve a leoldásnál sem sérülhet a felső réteg vagy a körömágy
  • 65 árnyalatából választhattam – 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához
  • legalább 14 napon át élvezhetjük a lakkozást, a köröm sérülésének kockázata nélkül! Ezt még tesztelem (kövessétek az insta story-mba), mert a két gyerek mellett extra igénybevételnek vannak kitéve a körmeim és ha ez valóban bírja, akkor tényleg szuper!

Természetesen otthoni használatra is választottam egy-két szuper terméket, ők azok:

Próbád ki Te is, én a CND Nail Lounge szalonjában voltam, ahová IDE KATTINTVA tudsz bejelentkezni!