Lifestyle

Új trendek, új textilek, új Ariel PODS kapszulák a tökéletes mosáshoz!

A trendek állandóan változnak, folyamatosan új formák, színek, anyagok jönnek divatba. Az új textilek pedig új törődést igényelnek, ha kedvenc ruháink élettartamát hosszú ideig meg szeretnénk őrizni. Az Ariel két új mosókapszulája az eddiginél még több pozitív tulajdonsággal bír: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.

Minden anyagnak megvannak a saját igényei, és csak a megfelelően választott minőségi mosószer képest megőrizni a ruhák színét és formáját.  Csak egy példa erre a sportruházat, amely légáteresztő és vízálló tulajdonságának megőrzése érdekében rendkívül különleges bánásmódot és tisztítást igényel, továbbá arra is kell gondolnunk, hogy a szintetikus anyagok könnyebben kötik meg a szagokat és hamarabb veszítik el jó illatukat. A P&G legutóbbi felmérése szerint a lakosság közel 70%-a hord szívesen sportruházatot a mindennapokban is. A válaszadók közel háromnegyede ugyanakkor azt is elismeri, hogy az illatok, szagok pozitívan és negatívan is hatással vannak rájuk, valamint a saját testszagtól való félelem befolyásolja az emberek általános közérzetét, bármilyen élethelyzetben is vannak.

Az Ariel mosókapszula a hihetetlen kényelem és a legújabb technológia együttese: használata rendkívül egyszerű, mindössze a mosógép dobjába kell helyezni a ruhák betöltését megelőzően. Az új mosókapszulák könnyebbé teszik életünket, és fantasztikus eredményt garantálnak minimális erőfeszítéssel.

  1. Egyedülálló tisztaság: a mosókapszulában lévő koncentrátum csodálatosan elbánik a nehéz foltokkal és szennyeződéssel is.
  2. Színvédelem: a mosókapszula segít abban, hogy a színek élénkek maradjanak miközben az anyagot a legmélyebb rétegekig tisztítja.
  3. A színek élénksége: a kapszula színélénkítő adalékjának segítségével növeli a színek élénkségét már egy mosás alkalmával is.

Ariel Complete Fiber Protection PODS

Ápol, véd és kifogástalan tisztaságot nyújt, már 30 °C fokon is. A hideg mosás és a gyors programok egyébként is kevésbé károsítják a ruhák szöveteit. Az új Ariel megvédi az anyag rugalmasságát a színével együtt. A komplett szálvédelemet nyújtó technológia extra szépséget ad ruháinknak. Az egyedülálló, három részből álló kapszula tartalma eltávolítja a foltokat és a szennyeződést, megóvja a ruhát a szennyeződés újralerakódásától, a színek élénkek maradnak, a fehér nem szürkül el, így megőrzi a ruha színét és fehérségét is.

Ariel Acive Deo-Fresh PODS

A sportruházatot nehéz jó illatúan tartani, mert a szintetikus anyagú technikai ruházat könnyebben átveszi a kellemetlen szagokat. Az Ariel Active Deo-Fresh PODS mosókapszula nem csak rendkívüli tisztaságot biztosít, hanem felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal szemben is: egyedülálló, szagvédő technológiája megsemmisíti a kellemetlen szagokat mosás közben. A hozzáadott parfümanyaga mosást követően mozgás közben aktiválódik, így hosszan tartó frissességet biztosít.