Szépségápolás

Újévi szépségfogadalmak ?!

Az újévben sokan fogadalmakat tesznek, például, hogy: többet sportolnak, jobban odafigyelnek az egészségükre, új helyekre utaznak, magabiztosabbak lesznek és még sorolhatnám…Ezek elsőre nagyon jól hangzanak, ám azt gondolom, hogy közel sem olyan egyszerű betartani őket, mint ahogy elsőre gondoljuk. Szerencsére rengeteg apró taktika segíthet abban, hogy ezeknek a céljainknak az eléréséhez közelebb kerüljünk, amiben a magabiztosságunk igencsak fontos szerepet játszik. A Hölgyeknek van egy biztos fegyverük, amivel nagyban hozzájárulhatnak a mindennapi ragyogásukhoz, és ez nem más, mint a sminkük!

image002 nyito

Az AVON sminkmestere, Szabó Doris összegyűjtötte azokat a fogadalmakat, amelyeket minden nő számára érdemes megfogadni 2017-ben:

  • Nincs nap szempillaspirál nélkül

Az ékszerek mellett a nő másik legjobb barátja a szempillaspirál. Egy jól megválasztott szempillaspirál ugyanis szinte csodákra képes, hiszen néhány pillanat alatt hangsúlyosabbá és csábítóbbá teszi tekintetünket. Az új AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirállal nem csupán mesésen hosszú pillákat varázsolhatunk magunknak, hanem argán- és kókuszolajjal, valamint E-vitaminnal ápolja is pilláinkat, hogy azok erősek és szépségesen hosszúak lehessenek.

Avon True Supreme Length tápláló szempillaspirál 1999 Ft MOOD (2) 

  • Több rúzst használok

A rúzs önmagában öltöztet. Annyi színű és textúrájú rúzs közül válogathatunk manapság, hogy szinte minden alkalomhoz találhatunk egy megfelelőt – ezt pedig használjuk ki is kell használnunk! Nem szabad megijednünk az erősebb, vöröses, bordós árnyalatoktól sem, hiszen azok erőt, nőiességet és magabiztosságot sugároznak. Most télen, az ajkaink hajalmosak a kiszáradásra is, ezért jó választás lehet az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzsok ragyogó árnyalatai közül az egyik, melyek jojobaolajjal, mézzel és méhviasszal táplálnak és hidratálnak.

Avon True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs Red Creme 1799 Ft 6356 0 (3)

  • Nem viszem túlzásba az alapozást

Azt gondolom, hogy igazából a makulátlan arcbőr járul hozzá a leginkább ahhoz, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy rosszul megválasztott vagy rosszul eldolgozott alapozó maszkhatást kelthet és így nagyban rányomhatja a bélyegét az aznapi megjelenésünkre. Az AVON True bőrnyugtató hatású, mattító illetve ragyogást adó alapozóinak 5-5 különböző árnyalata közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet – legyen akár hideg vagy meleg a bőrtónusunk. Fontos, hogy a bőrtípusunknak megfelelő árnyalatú és textúrájú alapozót választunk, melyet gondosan eldolgozunk, egészen a nyakunkig, hogy az átmenet láthatatlan legyen!

Avon True bőrnyugatót hatású, mattító alapozó és Avon True bőrnyugtató hatású alapozó 2299 Ft

  • Ragyogok, mintha mindig sütne rám a nap

A napsütötte arcbőr mindig bájos és egészséges külsőt kölcsönöz, amit barackos, rózsaszínes arcpirosítóval könnyedén elérhetünk! Az AVON True selymes hatású arcpirosítók segítségével a nap bármely szakában üde arcszínnel tündökölhetünk, emellett szuperül formálhatjuk vele a kontúrjainkat is!

  • Avon True arcpirosító Warm Flush 3229 Ft 1678 2 copyNem hanyagolom el a körmeimet

Egy-egy jól megválasztott, színes körömlakk nem csupán jobb kedvre deríthet bennünket, hanem nőiességet, igényességet és magabiztosságot is sugároz. Érdemes többféle színt is kipróbálni, mert minden árnyalattal más hatást éehetünk el! Az új AVON True Pro+ körömlakk Decadence árnyalata például kreativitást és bohóságot is tükrözhet.

Avon True Pro+ körömlakk Decadence 1398 Ft 2753 2 (4)

Mi a véleményetek ezekről a szépséges fogadalmakról?