Divat

Újgenerációs túrabakancsok

A téli időszak nélkülözhetetlen kiegészítője egy jól megválasztott bakancs. Nehéz olyan modellt találni, ami minden kritériumnak megfelel, de a legfontosabb szempontokat szem előtt tartva kell választani. Mint a trendekben is ezen a téren is óriási fejlődéseket produkálnak az egyes márkák, amiket érdemes figyelembe venni és ha van rá módunk, akkor be is szerezi egyet az újdonságok közül.

A legismertebb bajor bakancsgyártó tavaly ősszel jelentette be együttműködését a 128 éves múltra visszatekintő gumiabroncs-gyártóval. A Hanwag és a Michelin azért fogott össze, hogy teljesen új talptechnológiával készült, újgenerációs túrabakancsokat hozzanak létre közösen. Az új bakancsokat MICHELIN® V-ROUGH talprésszel látták el, amely a gumigyártó Alpin 5 téli abroncsainak mintájára készül.

Ez az új talprész olyan egyedülálló felületet képez, amely városi és hegyi terepen is maximális csúszásgátlást biztosít akár -30 fokban is. Idén télen három bakanccsal találkozhattok, amelyek ezzel a talptechnológiával készültek.

AOTEA GTX® (balról az első)

Ez a mutatós barna bakancsot kifejezetten a női vásárlók számára tervezeték. Nubuk bőrből és GORE-TEX® béléssel készült túrabakancs, amely városi programok során is tökéletes társ lehet. A női lábfej formájának megfelelő kialakításnak, az ultrakönnyű talpkonstrukciónak, valamint a hátsó perforált bokarésznek köszönhetően a bakancs a hidegebb téli napokon is tökéletesen kényelmes mozgást biztosít.

Ára: 69.990 Ft

ANVIK GTX® (balról a második)

Ő egy stílusos, multifunkcionális bakancs, amely kiránduláshoz és városi használathoz egyaránt tökéletes választás. Az ultrakönnyű talppal ellátott, kiváló minőségű nubuk bőrből és GORE-TEX® béléssel készült lábbeli maximális kényelmet és funkcionalitást biztosít viselőjének.

Ára: 74.990 Ft

MOAPA GTX® / MOAPA LADY GTX® (alsó kettő)

Ezeket az ultrakönnyű és rendkívül sokoldalú túrabakancsok hideg időben is kényelmes mozgást tesznek lehetővé, legyen szó egy túrázásról vagy egy városi sétáról. Az innovatív MICHELIN® V-ROUGH talpnak köszönhetően a bakancs a legcsúszósabb felületeken is jól tartja lábunkat, és a rendkívüli kopásállósága biztosítja, hogy a lábbeli hosszú időn át megbízható társunk legyen a téli hónapokban.

Ára: 59 990 Ft

A bakancsok november közepétől lesznek elérhetőek a Mountex üzleteiben!