Gasztro

Újra elérhetőek a NESPRESSO Pumpkin Spice Cake kávékapszulái

Az őszi ízek kedvelőinek nem kell tovább várniuk: szeptember 5-étől újra elérhető a szezon ikonikus kedvence, a Pumpkin Spice Cake kapszula a Nespresso kínálatában. A sütőtökös pite receptje ihlette különlegesség mind a Vertuo, mind az Original rendszer tulajdonosainak otthonába elhozza az őszi hangulat varázsát.

Nespresso

A sütőtökös pite ízesítéséhez használt fűszerkeverék már évszázadok óta ismert: legkorábban egy 1675-ös brit receptben szerepelt a fahéj, a gyömbér, a kardamom, a szerecsendió és a szegfűszeg jellegzetes kombinációja. A népszerű ízvilág mára elválaszthatatlanul összefonódott a sárguló levelek, a kötött pulóverek, a ködös reggelek és a napsütötte őszi délutánok képével. Egy csésze forró sütőtököspite-ízesítésű kávé a kedvenc könyvünk vagy sorozatunk társaságában a nosztalgia és a tökéletes nyugalom érzetét hívja elő – nem véletlen, hogy világszerte akkora népszerűségnek örvend.

A Nespresso saját sütötökös pite ihletésű kávéi a Vertuo rendszerben immár harmadik, az Original rendszerben pedig második éve érhetők el a szezonális kínálat részeként. A nagy népszerűségnek örvendő különlegesség kóstolóit főként a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasával nyűgözi le, melyet az édes sütőtök tesz teljessé. A melengető fűszerkeverék és a kávészemek aromái tejes receptként elkészítve bontakoznak ki igazán: az eredmény így még teltebb és édeskésebb élményt nyújt.

Nespresso Vertuo Barista Creations Pumpkin Spice Cake

Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake alapja egy koffeines és koffeinmentes kávékból álló blend. A kávé ízeit a fűszerek karakteres aromái (főleg a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom) keltik életre az etióp, közép-amerikai és dél-amerikai Arabica szemek lágy keverékében. Egy csipetnyi tej meglágyítja a fűszeres ízeket, így a kávé még selymesebb lesz.

Nespresso Original Barista Creations Pumpkin Spice Cake

Dél-Amerikai Arabica kávékból álló könnyed blend csipetnyi fűszerességgel és édeskés, sütőtökös ízzel. Az alapkeveréket a felhasznált, természetes aromák (szegfűszeg, fahéj, kardamom) varázsolják élvezetes, süteményes ízjegyekkel rendelkező kávévá.

A Nespresso szezonális Limited Edition kávéi már elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban. 

___