Divat

Újra fókuszban a vintage!

A szeptemberi szezonváltásban újra fókuszba kerül a vintage, legalábbis a THOMAS SABO 2018. őszi-téli kollekciójában. A változatos formák, struktúrák és részletek számos korszak stílusjegyeit hordozzák. Az ékszerek egyedi kombinációs lehetőségeket kínálnak, így elegáns hétköznapi, romantikus és bohém összeállításokhoz is tökéletesen passzolnak.

A nosztalgikus hangulatot idéző gyűrűk, az ikonikus pecsétgyűrűk, a személyessé varázsolható medálok és az antik hatású charmok együtteséből alkotott egyéni kompozíciók első őszi outfitjeink tökéletes kiegészítői lehetnek. A nagy szakértelemmel megmunkált – részben művészi vésésekkel, gyémántberakásokkal és drágakő kombinációkkal ellátott – nem mindennapi ékszerek vonzzák a tekintetet. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy kedvünk szerint variáljuk őket, és mindig új összképet mutassanak.

A Mini Vintage karórák harmonikus egységet alkotnak az új ékszerkreációkkal. Karcsú és szögletes formáikkal, valamint art deco hangulatukkal az ezüst és arany színű női modellek a THOMAS SABO óraportfólió új ékességei. A különleges fejlesztésű Milanaise óraszíj vintage mintázatával teszi kerek egésszé a két új karórát.

A THOMAS SABO 2018. őszi-téli újdonságai elérhetőek a THOMAS SABO üzletekben és shop-in-shopokban, valamint a thomassabo.com webshopban és partnereinknél.