Gyerek

Unatkozol? Ideges vagy? Vagy csak úgy babrálnál valamit?

A nagylányom sokszor az óvoda és a játszóterezés után sem tud elfáradni, ezért külön fókuszt szoktam azokra a játékokra helyezni, melyek egy picit megnyugtatják. A Tangle őrület már az egész világot meghódította, most pedig mi vagyunk a következők…:) Azontúl, hogy egy jópofa játék, rengeteg hasznos tulajdonsággal is rendelkezik. Például ösztönzi és segíti fenntartani a figyelmet, javítja a szövegértést és a matematikai készségeket is, illetve formája, színe, szerkezete kiválóan serkenti az agyműködést. Gondoltad volna?

A játék többféle mintával kapható, melyek mindegyike apró részekre szedhető szét, így bármelyik készlet kombinálható egymással. A különböző színárnyalatok nagyon jól néznek ki egymásba fűzve és a hosszú fűzéreket kedvükre formálhatják a gyerekek. Ez a játék teljesen uniszex, egyrészt azért, mert nem kötődik nemhez (maximum a színe), másrészt azért, mert így többgyerekes családokban is bátran lehet őket gyűjtögetni. A játékot 5 éves kortól ajánlják, de azt gondolom, hogy már a kisebb kezekben is tökéletes kiegészítő…:)

Majdnem elfelejtettem megírni, hogy a Tangle 1290 Ft-tól kapható a Játéksziget üzleteiben és online webshopjukban!:)

A kislányommal tudom Nektek szemléltetni a játékot, akinél szinten nagy sikert aratott, olyannyira, hogy még mielőtt átadhattam volna a meglepit Lilinek, ki kellett bontanom. Remélem nem lesz mérges a Tesó….:)