Szépségápolás

Ünnepeld az anyaságot a LUSH ajándékcsomagjaival!

Peanut ‘Invisible Mothers’ felmérése szerint a nők 93%-a azt állítja, hogy mióta anya lett, úgy érzi, hogy egyetlen identitásra szorítkozik: az anyaságra. Legyen szó akár természetbarát, csupa szív és lélek, művész, álmodozó vagy cseppet sem átlagos anyukákról, idén a Lush célja, hogy segítsen az anyaság fókuszát az önfeláldozásról az önszeretetre helyezni.

A 2024-es március 28-án debütáló Anyák napi termékkollekció az anyaságot ünnepli annak minden formájában. 6 visszatérő kedvenc és 16 vadonat új termék teszi csodálatossá ezt a teljesen vegán és öntartósító termékekből álló édesanyáknak és anyafiguráknak szóló termékkollekciót. Legyen szó akár természetbarát, csupa szív és lélek, művész, álmodozó vagy cseppet sem átlagos anyukákról, idén a friss, kézzel készített kozmetikumokkal foglalkozó cég célja, hogy segítsen az anyaság fókuszát az önfeláldozásról az önszeretetre helyezni.

Nekem ők a kedvenceim ajándékcsomagjaim:

Happy Mother’s Day – Hét csodás termék a zuhany alá, a fürdéshez és a testápoláshoz.

Ajándékozz kényeztető énidőt az anyukádnak hét édes és virágos fürdő-, zuhany és testápolási termékkel. Ünnepeld egész héten az anyák napját a limitált kiadású különlegességek és egész éves bestsellerek elképesztő válogatásával. Az egyes termékeket hét kinyitható ajtó mögé rejtettünk, hogy könnyebb legyen a visszaszámlálás a teljes relaxációig. 

Ajánlott fogyasztói ára: 22.490 Ft

Mum – Négy ellenállhatatlanul kényeztető anyák napi fürdőbomba.

Lepd meg az anyukádat négy ellenállhatatlanul kényeztető fürdőbombával, és súgd meg neki: ideje lazítani. Az Atom Heart Mother és a Blooming Beautiful Marigold limitált kiadású anyák napi fürdőbombák egy meleg nyári nap színeit és illatát varázsolják a kádba. A nyári hangulatot pompásan ellensúlyozzák a melengető levendula és a friss alpesi levegő aromáját árasztó Twilight és Wild Remedy egész éves bestsellerei.

A Mum ajándékcsomag mintáját Beth Mackrill, egy innovatív és termékeny kreativitású művész készítette. Beth a brightoni (Egyesült Királyság) Rocket Artists stúdió tagja. Ez egy nonprofit, művészek által vezetett, közösségi cég Brightonban (Egyesült Királyság). Teret és lehetőséget ad a tanulási nehézségekkel és az autizmus spektrumán élők, valamint a komplex támogatási igényű emberek számára, hogy alkossanak, kibontakozzanak és hozzájáruljanak a művészethez és a társadalomhoz.

Ajánlott fogyasztói ára: 11.690 Ft

Mum’s Bathtime Favourites – Kilenc fantasztikus fürdőcsoda.

Ejtőzz a képzelet fantasztikus, elvarázsolt világában ezzel a kilenc fürdőcsodával! Fürdőbombák és habfürdők varázslatos válogatása az anyáknak, benne a 2024-es anyák napi kollekciónk limitált kiadású darabjaival. A csupa-csoda termékek ráadásul egy újra felhasználható fémdobozban fészkelnek. 

Az ajándékcsomag újra felhasználható fémdobozán egy “Toadstool Tea Party” (Bolondgombák teadélutánja) című alkotás látható, melyet a Kent megyében élő Charlotte Standen tervezett. Charlotte a következőket mondta az alkotásáról: “Egy mágikus rejtekhelyet ábrázoló nyomatot készítettem. Ezen a helyen a megszokott szabályok átadják helyüket a formabontó lehetőségeknek. Remélem, hogy a Toadstool Tea Party egy kis varázslattal ruházza fel a helyiséget, mely otthont ad az ajándékcsomagnak, és álmodozásra, valamint a saját kreativitásuk végtelen birodalmának bebarangolására hívja az embereket.”

Ajánlott fogyasztói ára: 25.990 Ft

Sun Shiny Day – Két friss, virágos, vidám fürdőbomba.

Dőlj hátra és lazíts két limitált kiadású anyák napi fürdőbomba friss és virágos illatával. Az Atom Heart Mother egy nyári nap látványát és illatát varázsolja a kádba, míg a felemelő neroli- és bergamottolaj elpezseg a habok pajkos bárányfelhői közt. A szeretetből és hidratáló olívaolajból készített Mother Nature békét és nyugalmat hoz az életedbe. Bármelyiket is választod, engedd be a napfényt!

Ajánlott fogyasztói ára: 5690 Ft

Take It Easy – Vedd le a válladról a terhet három zuhany- és testápoló termékkel.

Egy nagy ölelés a testnek és a léleknek három álomszerűen bőrpuhító, virágos, édes illatú zuhany- és testápoló termékkel. A Snuggles tusfürdő és a Yummy Custard krémszappan limitált kiadású anyák napi termékek, melyek kakaóvajjal és vaníliával kényeztetnek, a közönségkedvenc Dream Cream kéz- és testápoló pedig egész évben nyugtatja és védi a bőröd. Mosolyogj, lélegezz, vedd lazán!

Ajánlott fogyasztói ára: 10.290 Ft

Évek óta nagy rajongói vagyok a LUSH ajándékcsomagoló kendőinek, amiket most is ajánlok a figyelmetekbe, mert gyönyörűek! Éljenek az Anyukák! 🙂

___