Divat

Ünnepeljük együtt a női testvériséget az ANSWEAR L.A.B-bel!

Az Answear.LAB előszeretettel áll a mai nőkhöz közel álló eszmék és gondolatok mögé, így a legújabb, Sisterhood Treasure kollekció a nőket összekötő különleges kapcsolatra, a sisterhood fontosságára hívja fel a figyelmet.

A nők által nőknek létrehozott márka örök és megváltoztathatatlan értékei az egyenlőség, az empátia, a sokszínűség elfogadása és a kölcsönös tisztelet. Az Answear.LAB a kezdetek óta ebben a szellemben dolgozik, kollekcióin keresztül pedig támogató társa szeretne lenni vásárlóinak. A Sisterhood Treasure kollekció ezt a küldetést folytatva arra világít rá, hogy a nők közötti egyedi kötelék nemcsak magánéletükben érték, de társadalmi helyzetük javításában is fontos tényező lehet. 

Időtlen elegancia és modern romantika

A Sisterhood Treasure kollekció a nők számára egyszerre kínálja fel a legújabb trendeket és  az erős, támogató kapcsolatok fontosságát. A kollekcióban megjelenő nőt nemcsak lenyűgöző stílusa teszi magabiztossá, hanem az a belső erő is, ami az őt körülvevő nők támogatásából fakad. A kollekció domináns eleme ezért a bőrruhák, ballonkabátok, hosszú ruhák képében megjelenő Power Dressing is.   

Az Answear.LAB kollekciót virágos és geometrikus témák egészítik ki. Az olyan anyagok, struktúrák és textúrák, mint a krepp sifon, a gyűrött taft, a patinás kinézet, a rojtok, a szegecsek és a 3D virágok felkeltik a figyelmet, képtelenség közömbösen elsétálni mellettük.

Az Answear.LAB történetében először egy kézzel készített ékszerkollekciót is bemutatott. A felhasznált három kő szimbolikája pedig tökéletesen kapcsolódik a Sisterhood gondolatiságához: a fekete turmalin erőt és védelmet, a vörös gránát bátorságot és reményt ad, míg a hegyikristály erőt adó és stabilizáló energiákat rejt.

Napszemüveg – 13.990 Ft, karkötő – 36.990 Ft, öv – 9290 Ft, Táska – 50.990 Ft, Csizma – 37.990 Ft, Kendő – 12.990 Ft

A Sisterhood Treasure kollekció sokoldalú tisztelgés a nők közötti kapcsolat ereje előtt. Nézzétek meg a teljes kollekciót!