Divat

Ünnepeljük együtt az Answear 10. születésnapját!

Gondoltátok volna, hogy az Answear pontosan 10 évvel ezelőtt, 2011 februárjában alakult? Ez idő alatt sok minden változott, mind a cégben, mind a divat és az új internetes technológiák világában. Szisztematikusan bővítették a kínálatukat, új divatos márkákat vezettek be – ma már több mint 350 elérhető – és új európai országokban kezdte el tevékenykedni.

Answear
Ünnepeljük együtt az Answear 10. születésnapját!

10 éve mutatnak irányt a trendek világában és naponta új, gondosan válogatott termékekkel állnak elő, inspirálnak mindenkit a divat világában. Természetesen nincs születésnap ajándékok nélkül, úgyhogy kissé változtattak a hagyományon és a jubileum alkalmából számos érdekességgel készülnek, köztük speciális kollekciókkal is. A top márkák kifejezetten erre az alkalomra készítettek limitált kollekcióikat, amiket csak az answear.hu oldalán szerezhetünk be, ismerjétek meg, hogy melyek ezek:

A Guess kifejezetten számunkra készítette el ikonikus pólóinak új változatát, melyekkel azokba az európai országokba utazhatunk, ahol az Answear megtalálható! A pólók az egyes országok zászlajának színeivel és a fővárosok neveivel díszítettek, melyek intenzív, egységes színekben pompáznak, természetesen a márka ikonikus logójával. Időtlen, egyszerű szabásuknak köszönhetően könnyen kombinálhatóak ruhatárad többi elemével.

Answear
I ❤️ Budapest by GUESS!

A HUGO születésnapi kollekciója a kényelmet hozza el, hiszen senki nem mondta, hogy nem lehet melegítőben ünnepelni! Az egyedi, uniszex és minimalista kollekció alapját a legnépszerűbb pulóverek és joggerek adják, melyekről nem hiányozhat a márka színes logója egy kis plusz csavarral. A Hugo által készített születésnapi darabok fehér, tengerészkék és szürke árnyalatokra építkeznek, ezáltal könnyen kombinálhatjuk őket a ruhatárunk kulcsdarabjaival. Természetesen ezek a darabok is limitáltak és csak az Answear oldalán kaphatóak.

Answear
A Hugo születésnapi kollekciója a kényelmet hozza el.

Az answear.LAB márka is készült meglepetéssel, melyekkel az álmainkat válthatjuk valóra. A “Dare to dream” fantázianevű kollekció egy óda korunkhoz, a kényelem és a női érzékiség esszenciája. A kollekcióban bőr szettek, a derekat hangsúlyozó szoknyák, szélesszárú nadrágok, viszkóz és selyem keverékéből készült lágy, érzéki ruhák, valamint batikolt, oversized ingek is megtalálhatóak. A kiegészítők között kézzel készített bőrövek és szemet gyönyörködtető kézitáskák is szerepelnek. A klasszikus sziluettek kifinomult színpalettán mozognak: törtfehér, bézs, karamell, pasztellkék és fekete.

Answear

A kollekciót Paulina Krupińska lengyel szépségkirálynő mutatja be, akit a márka csodál stílusáért, makacsságáért és függetlenségéért, amellyel saját útját kövezi ki. Nekem ez a kedvenc kollekcióm, vagány, nőies és szupersexy.

Személy szerint nagy rajongója vagyok a webshopnak, melyek újdonságairól folyamatosan hírt is szoktam adni Nektek, úgyhogy, ha kíváncsiak vagytok a korábbi blogbejegyzéseimre is, akkor üsszegyűjtöttem Nektek, IDE KATTINTVA tudjátok megnézni őket! Szemezgessetek Ti is a limitált kollekcióból, illetve vegyétek szemügyre a nyári újdonságokat is, mert bőven van miből válogatni!:)

___