Szépségápolás

Ünnepi kényeztetés a PANDHY’S™ beautique-ban

Az ünnepi készülődés nélkülözhetetlen előkészületeihez tartozik az ápolt külsőnk is. Fontos, hogy a karácsonyi fényekben is tündököljünk, ezért is kell időt szakítani egy kis extra kényeztetésre. Én idén a PANDHY’S beautique -ban kezdtem meg a decemberi előkészületeimet, hogy kívül-belül feltöltődve teljenek a meghitt pillanatok.

PANDHY’S beautique

A PANDHY’S™ -nak stílusa van, mégpedig az, hogy tudjuk, kik vagyunk és merre tartunk.  A márka egyszerre formabontóan modern, úttörőként stílusteremtő és egyidejűleg klasszikus, hagyományokra épülő. Az alapítók kezdeti reményeit messze túlszárnyalta a cég sikere, melynek már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális kozmetikuma került piacra, több, mint 40 országban.

Novemberben nyitották meg az első budapesti szalonjukat, mely több szempontból is egyedülálló. Már az enteriőrje is magával ragadó, finom eleganciát sugall és szolgáltatásaikkal is arra törekszenek, hogy ennek tudatában a legnagyobb élményt nyújtsák a vendégeiknek. Egyedi termékeikkel elérhetővé teszik a személyre szabott szépségápolást, amit a vendégek a saját igényeikhez igazítva, kozmetikussal közösen alkotnak meg. A koncepció alapja, hogy mindenkinek egyedi a bőre, ami időről-időre változik és ehhez igazítva szükséges a különféle szükségleteket is kialakítani.

Ő lett az én csodakrémem

CosMix  –  your blend, your beauty

A CosMix termékcsalád és a professzionális/terápiás rendszer összehangolása az alapja a krémeknek és a kezeléseknek is, melyek egyénileg biztosítják a vendég számára a legmegfelelőbb kozmetikum megalkotását. A konvencionális bőrápolás a különféle bőrtípusokhoz igazodik, így az aktuális és valós szükségleteket elégíti ki prioritásként. A termékcsalád tiszta és gazdag bázisformulákra épül, mindegyike kizárólag értékes természetes, legnagyobb részt növényi eredetű, alapanyagokat tartalmaz. Én egy zsírosabb krém bázist választottam, melyhez csupa izgalmas alkotóelemeket társítottuk, mint például az öregedési folyamatok ellen ható fitohormonokat, speciális aminosavakat vagy a többfrontos hialuronnal dúsított bőrfiatalító rendszer elemeit és persze egy csipetnyi illataromát. Ahogy a magas szintű kiszolgálás és a maximális higiénia, úgy a fenntarthatóság is alapvető fontosságú a beautique-ban, ezért a csomagolásokat is ezt szem előtt tartva tervezték. Az első vásárlásnál 100%-ban újrahasznosítható alumínium tégelyekben kapjuk meg a krémeket, melyeket a későbbiekben az ezekhez kifejlesztett újratöltő tasakokból lehet pótolni, így teljes mértékben elkerülhető a felesleges műanyagtermelés.

Próbálok betelni ezekkel a különleges termékekkel

Ahogy a termékeik minden egyes eleme tudományos pontosággal lett megalkotva, úgy a szolgáltatásaik is ezt a vonalat követik. A szalonban minden a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően működik, így a kezelések után UV-s és ózonos tisztítás, valamint légcsere is történik a kabinokban, hogy a vendégek a lehető legnagyobb kényelemben tölthessék a feltöltődésüket. A szolgáltatásaik között választhatunk arc-, testkezelést, szőrtelenítést, kéz- és lábápolást, szempilla, szemöldök kezeléseket. Már sokat hallottam a keleti kultúrkörből ismert Gua Sha eszközről, melynek arc- és testkezelése is elérhető a szalonban, így végre kipróbálhatom és hamarosan részletesen is beszámolok Nektek az élményeimről.

Addig is, ha Ti is kedvet kaptatok egy kis kényeztetéshez, akkor látogassatok el a https://pandhysbeautique.com/ weboldalukra és foglaljatok időpontot a PANDHY’S beautique-ba: 1114 Budapest, Bartók Béla út 61., Telefonszám: +3670-369-0063.

____