Lifestyle

Ünnepi ragyogás kapszulákba zárva

Az idei téli szezonban a Nespresso elhozza otthonunkba a “dolce vita” életérzést, amit a szeretteinkkel eltöltött idő, a kellemes beszélgetések és a különleges gasztronómiai élmények varázsolnak különlegessé. A Torta di Nocciole, Amaretto és Il Caffè kávékat a közös ünneplés legszebb pillanatai és a tradicionális olasz desszertek inspirálták.

Nepsresso “dolce vita”

Az új, limitált kiadású kávék emelkedett hangulatot csempésznek a kávérajongók otthonába, és elhozzák a tradicionális olasz édességek ízvilágát. A Nespresso Variations Italia a hagyományok és a legújabb trendek egyesítéséből született, így minden kávérajongó megtalálhatja a kínálatban a lehető legtökéletesebb ajándékot. Az Amaretti kávé a mandula és vanília aromáival kényeztet, a Torta di Nocciole kapszulátpedig a piemonti régió híres mogyorótortájának receptje ihlette. A korábbi évekhez hasonlóan a Nespresso idén is bemutat egy Limited Edition fekete kávét, az Il Caffè-t, ami a Nespresso eddigi legintenzívebb espresso-ja.

Variations Italia

Variations Italia – Amaretti Flavour

Az Amaretti ízű kapszulában a kesernyés mandula és az édes vanília aromái tökéletesen kiegészítik a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás ízjegyeit, és meglepő, fűszeres és gyümölcsös ízek is felfedezhetők benne.

Variations Italia – Torta di Nocciole Flavour

A Torta di Nocciole kapszulában a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás aromáit a mogyoró és a vanília kombinációja teszi különlegessé. Olyan, mintha kávé és sütemény is lenne egyben, így fogyasztása igazán kellemes módja a közös ünneplésnek.

Il Caffè

Az Il Caffé nevű kávéval egy klasszikus olasz ízélményben lehet részünk. A vietnámi és indonéz mosott Robusta egy kevés kolumbiai Arabica kávéval gazdagítva egy igazán erőteljes kávét eredményez bársonyos ízzel és pörkölt gabonás aromákkal.

Adventi naptár

Az új kávékapszulák mellett a Casa Nespresso hangulatos otthoni kiegészítőkkel teszi teljessé a kávézás örömét. A Nespresso adventi naptára december 1-től 23-ig különböző kapszulákkal, 24-én pedig egy különleges meglepetéssel varázsol ünnepi hangulatot a kávérajongók otthonába.

Casa Nespresso

Az újdonságok november 2-től többek között a legújabb Nespresso Boutique-ban is elérhetők a Mammut 1 bevásárlóközpontban. Az új helyen minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság, hiszen a Nespresso megígérte vásárlóinak, hogy 2022-re minden csésze kávéja karbonsemleges lesz. Ennek jegyében az üzletben található asztallapok kávézaccból készültek, a “recycling cornerben” elhelyezett különleges mérleggel pedig a vásárlók megállapíthatják, hogy hány toll vagy bicska készülhet a leadott használt kapszuláik alumíniumából.

Az ünnepi kávékapszulák, az adventi naptár és a kávézási kiegészítők megvásárolhatók a Nespresso Boutique-okban, valamint a www.nespresso.com weboldalon.

___