Szépségápolás

Úttörő rituálé a hajszín megtartása érdekében!

Sajnos a terhességem után egyre több ősz hajszállal találkoztam, ezért rá kellett magam szánni a hajam festésére. Csak a gyakorlatban tapasztaltam, hogy emiatt egy merőben más hajápolási rituáléra van szükségem, mint korábban, amihez sok-sok terméket nézegettem.  Egy beauty napon találkoztam a Phyto újdonságaival, melyek megelőzik a hajszín fakulását. Az egyes formulákon belül, egy aprólékosan kiválogatott aktív összetevőkből álló koktél található, amely gondoskodik a hajról és segít megvédeni azt. Minden egyes terméket egy speciális formulával vagy aktív összetevővel dúsítják, úgy kiválogatva azokat, hogy megfeleljenek a festett és melírozott haj minden egyes hajápolási lépéseinek.

Nézzük meg, hogy melyek azok a hatóanyag, amelyek lehetővé teszik a hajszín megtartását:

  • ANTI-SZÍNFAKULÁS ÉS SZÍNZÁRÓ FORMULA – a Phyto által gondosan összeválogatott növényi összetevők különleges formulát alkotnak. Ez a formula védőréteget hoz létre a hajszálak felszínén, amely magába zárja a pigmenteket, ezzel elkerülhető a hajmosás során kialakuló színfakulás.
  • FAKULÁS ELLEN RED LOVE® ALMA – a kutatók 20 éves munka eredményeként kiderítették, hogy a RED LOVE alma a szupergyümölcsök szűk körébe tartozik. Ennek a csodás tulajdonságának köszönhető magas antioxidáns tartalma és intenzív piros színe, ezek együttesen pedig magas anti-oxidatív hatást fejtenek ki. Ezeknek a védő molekuláknak a hatására a haj védetté válik a külső agressziókkal szemben. A haj szerkezete erősödik, színe tartós marad.
  • HAJÁPOLÁS ALMAFAVIRÁGGAL,GYÜMÖLCCSEL ÉSHIBISZKUSZ-VIRÁGGAL – a Phyto különleges formulákat hoz létre azzal az eljárással, melynek segítségével a vizet és az ápoló alkotóelemeket különleges növényi összetevőkkel pótolják. Az almafavirág és a gyümölcsök desztillálása: évente csupán egyszer szüretelik és egy egyedülálló eljárással párlatot készítenek belőle. Ezt hívják hidra-desztillációnak. Ennek az eljárásnak az eredménye egy nagyon tiszta kivonat, amely oligo-szacharidokban és antioxidáns polifenolokban gazdag. A hibiszkusz Sabdariffa a mályvák családjába tartozó bokor, ez a növény pedig köztudottan puhító hatású. Védő, hidratáló és ragyogásfokozó tulajdonságának köszönhetően simává varázsolja a hajszálakat, védelmet biztosít és garantálja a hajrendkívüli puhaságát és ragyogását.

Próbálj ki egy teljesen új hajápolási rituálét ahajszínes fakulása ellen:

1. Színmegtartás: Színmegtartó spray (8390 Ft) – hajmosást megelőzően.
2. Színfakulás ellen: Színfokozó sampon (5690 Ft) – hajmosáshoz.
3. Regenerálás: Regeneráló és tápláló színfokozó hajpakolás (15.390 Ft) – leöblítendő termék.
4. Színfokozás: Hidratáló hajvédő spray, színfokozó koncentrátum (8690 Ft) – nem kiöblítendő termék.

Nektek van jól bevállt terméketek hasonló problémákra?