Gyerek

VÁLASZD KI és NYERD MEG  a kedvenc gyereknapi L.O.L. Surprise szettedet!

A nagylányom már 7 éves és elképesztő a divat iránti fogékonysága, ami valószínűleg az én stylist szakmámból és divat iránti szenvedélyemből is ered. Nem szoktunk órákat a tükör előtt öltözködni, de szeretjük a kényelmes, minőségi és divatos ruhákat, illetve kiegészítőket, melyekkel szinesíthetjük a mindennapjainkat.

Mindig csodálom, hogy a gyerekek mennyire tudnak ragaszkodni a kedvenc játékaikhoz, de azt soha nem gondoltam volna, hogy ezek a kis figurák mennyire rabul tudják ejteni a szívüket. A Lili óriási L.O.L. baba rajongó, olyannyira, hogy szinte minden lehetséges ünnepen – karácsony, névnap, szülinap…stb. – határtalan örömmel fogadja egy újabb meglepi baba érkezését. Szeretek itthonról, online ajándékokat rendelni, mert mindig feledezek valami izgalmas újdonságot, ami most is így történt. A szülinapi meglepi keresgélése kapcsán találtam rá a L.O.L. babák ruhás változataira, így nem is volt kérdés, hogy egy újabb kis figura mellé egy ilyen menő, mintás kiegészítővel is meg fogom lepni Lilit.

Az Evidence webshopjában találtam rá ezekre a cuki termékekre, ahol egy egész kollekció készült a babákhoz kapcsolódóan. Nehéz volt a választásom, mert rendelhető pamut pizsama, fürdőruci, strandtörölköző, póló vagy akár ponchó is. Végül a szabadidő ruhák mellett döntöttem, hiszen így az oviban, a barátnők is megcsodálhatják a csilli-villi kisbabákat és a stílusos szetteket. A gyerek kollekcióban egyébként még találkozhattok Disney mesehősökkel is, illetve női- és férfi fehérneműket is tudtok rendelni az oldalról. A ruhák nagyon jó minőségűek, 94% pamutból készülnek és szuper a szabásvonaluk is, amit szerintem a Lili képein is láthattok…:)

Gondoltam, hogy Titeket is megleplek egy játékkal, ahol megnyerhetitek a kedvenc mesehősös szettetetek. A játékban való részvételhez csak a következőket kell tenni:

1.LÁJKOLD az EvidenceStore és az ilovemom.blog.hu facebook oldalát!

2.VÁLASZD ki az Evidence webshopjából, hogy melyik szettet szeretnéd megnyerni!

3.ÍRD meg nekem blog vagy facebook kommentben a posztom alá – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban –  hogy mit választottál és azt milyen méretben szeretnéd megnyerni?!

Eredményhirdetés: 2019.05.30.