Divat

Varázslatos kertet idéznek a Furla Pre-Fall újdonságai!

A FURLA Pre-fall újdonságait egy fantasztikus sajtótájékoztatón ismerhették meg a bloggerek és az újságírók. A táskák egy varázslatos kertet idéznek, a természet meséiről mesélnek. A legfeltűőbb szimbolikus teremtmény: a pillangó, mely a virágok finom arabeszkével és más állatokkal együtt uralja a motívumokat, fényes tónusok és lágy pasztell színek harmóniájában. Nekem ők a kedvenceim, de a többi modellt is érdemes megcsodálni!:)

A kollekció táskái öt téma köré épülnek. Az első a Bloom, a kertben lévő formák és színek élénk robbanásának pillanata. Erős colorblock-okat és printeket láthatunk a cserélhető tetejű, ikonikus Metropolis táska és az új, fekete-fehér Furla Metropolis Magia táskán, melyek az akvarell festmények élénk mozgását idézik.
A Butterfly, a pillangó által képviselt elegancia és könnyedség témája, amely a Furla Mughetto fém csattján egyértelműen fellelhető.

A télikertek üvegének fényvisszaverődése ihlette az új családot, a Winter garden-t. A Furla Deliziosa táskák mind fehérek, fémes részletekkel és az átalakítás praktikusságával: a clutch-tól a válltáskáig bárhogyan hordhatóak az állítható pántnak köszönhetően.

A Dancing in the park (Tánc a parkban) téma bemutatja a 60-as évek és a hippi világ inspirálta, új, ikonikus táskát, a Furla Margherita-t, melyet egy nagy, kerek fogantyú tesz igazán különlegessé.

A Blue in the park (Kék a parkban) téma egyik fő modellje a Furla Excelsa, mely a park szökőkutait díszítő motívumokat idézi fel: a kifinomult betétek az égbolt vízen való kék-zöld visszaverődését idézik.

A legmenőbb influencerek így hordják őket…:)

@valentinamarzullo, @chiaraferragni, @veronicaferraro, @michellesalasb