Lifestyle

Varázsolj egzotikus otthoni hangulatot a Botanica by Air Wick© újdonságaival!

Az otthonunk most az elsődleges életterünk, ezért érdemes szépítgetni, dekorálni, kényeztetni. Nem is gondolnánk, de egy-egy illat igen meghatározó lehet, amivel különböző módon hathatunk az érzékszerveinkre. Például ismerős a pillanat, amikor lehunyod a szemed, veszel egy mély levegőt és csak mosolyogsz, mert jól érzed magad…?! Ilyen kényeztető törődéssel élheted át az Botanica by Air Wick© újdonságainak élményét is.

Air Wick Botanica
Botanica by Air Wick©

Amióta huzamosabb ideje itthon vagyunk a lányaimmal, azóta mi is egyre többet szépítgetjük az otthonunkat és szeretjük fényjátékokkal, illatokkal, gourmet finomságokkal kényeztetni magunkat. Egy közös shoppingolásnál a nagylányom, Lili kérte, hogy lepjen meg magunkat a Botanica by Air Wick© szigeti rózsa és afrikai geránium illatú újdonságaival, mellyekkel igazi egzotikus hangulatot varázsoltunk..:)

Air Wick Botanica
Ahogy mi törődünk egymással, úgy ügyel a
Botanica by Air Wick© a bolygónk megóvására

A Botanica by Air Wick© innovatív termékcsalád illatai a világ különböző egzotikus tájairól származnak, a termékek pedig felelős beszerzésből származó, természetes összetevők hozzáadásával, környezettudatosabb csomagolásban készülnek, ügyelve bolygónk megóvására.*

Illatgyertyák, pálcikás légfrissítők, légfrissítő spray-k, illetve elektromos légfrissítő formájában is elérhetőek. Illatuk igen intenzív: a pálcikás termék akár 45, az elektromos kiszerelés akár 100 napig (legalacsony illatintenzítási szint mellett, napi 12 óra használat esetén), míg az illatgyertyák akár 40 órán át is képesek hatni az érzékeinkre! A termékcsalád egy része környezettudatosabb csomagolásban van (például kevesebb műanyagot tartalmaznak), valamint több Botanica by Airwick© termék ftalát-és színezékmentes, így a márka fontos üzenete az is, hogy környezettudatosabb termékeket választani és ezáltal törődni a bolygónkkal pont ugyanolyan gesztus, mintha apró “tőlem-neked” figyelmességben lenne részünk. Tulajdonképpen, mintha azért tette volna érted valaki, mert fontos vagy neki, így ügyelve a bolygónk megóvására, mert ugye a pici dolgok néha óriási dolgok…

Air Wick Botanica
Válaszd ki a kedvencedet!

A Botanica by Air Wick© termékek többféle illatvariációban elérhetőek, melyeket érdemes megszaglásznotok, mielőtt kiválasztjátok a kedvenceteket. Csak hogy néhányat megemlítsek:

  • Szigeti rózsa és afrikai geránium: Gyönyörködtessük érzékeinket ezzel a friss és egzotikus geránium aromával, amelyhez finom rózsaillatot kevertek. A geránium illóolaj felelős afrikai beszerzésből* származik, ahol a növényeket gondosan, kézzel szedik, hogy megőrizzék friss illatukat.
  • Friss ananász és tunéziai rozmaring: Élvezzük a zamatos ananász pezsdítő és friss illatát, amelyhez gyógyító rozmaringot kevertek. A rozmaring illóolaj felelős beszerzésből*, Tunézia napfényes mezőiről származik, és a legjobb aromát adó állapotban szüretelik.
  • Vanília és Himalájai magnólia: Töltsük fel otthonunkat a természetazonos élményt nyújtó vaníliával és himalájai magnóliával! A magnólia illóolaját felelőssen, kis tételekben gyűjik Jünnanból, a Keleti Himalájával szomszédos kínai tartományból. Ezután finoman összekeverik krémes vaníliával, hogy ezt az egyedi, speciális terméket kapjuk.

Próbáljátok ki az újdonságokat, melyekkel apró örömet szerezhettek a szeretteiteknek, a környezetünknek törődésből, természetesen, szívből, szeretettel!

* A termékben lévő illóolajok felelős beszerzésből származnak. További információk: www.airwick.hu

___