Divat

Városi stílus a Reserved új kollekciójával

Az őszi szezon kezdetével a Reserved bemutatja a legújabb kollekcióját, ami a városi stílust és az őszi hangulatot ötvözi. Az új ruhadarabok divatosak és kényelmesek, tökéletesek az őszi napokhoz.

Reserved

A stílusok markánsabbá válnak, a klasszikus szabásvonal találkozik a praktikus kialakítással, és az őszi szezonra jellemző otthonosság teret enged az erősebb szabásvonalaknak. A női sziluett meghosszabbodik, az oszlopforma felé haladva, ezért a kollekcióban több midi- és maxiszoknyát, valamint  hosszabb kabátokat is találunk. A derékvonal főszerepet kapott és különböző módon hangsúlyozzák a tervezők, például egy övvel vagy akár a szabás megfelelő lekerekítésével. 

Reserved

A kollekció színpalettája föld színekből áll össze, a barna, a bézs és a fekete árnyalatai. Ezeket néhány élénkebb szín, mint például a piros vagy a klasszikus farmer egészítik ki. A minták között a kötött szövések és a csillogó elemek dominálnak. A kollekciót apró részletek is feldobják, például a víz felszínének mintáját idéző tie-dye minták és a divatos őszi masnik.

Reserved

A kiegészítők is izgalmasak. A letisztult kézitáskák mellé több féle típusú öv is társul, amelyek az őszi kifutókon is láthatóak voltak. A cipők között lazább és szűkebb szárú csizmák, bakancsok és balerinák is megtalálhatóak. A hagyományos barna és fekete mellett arany díszítőelemek is színesebbé teszik a darabokat.

Reserved
Reserved
Reserved

A kollekció szeptember 8-tól lesz elérhető az üzletekben, online és a Reserved alkalmazásban.

___