Szépségápolás

Vegetable Beauty

Tudtad, hogy a Marionnaud portfóliója új, tudatos szépségápolási márkával bővült? A 100%-ban vegán VEGETABLE BEAUTY márka tökéletesen képviseli a MADE IN ITALY szépség fogalmát. A termékek legfontosabb összetevőjeként az olasz kultúra és életmód fontos részét képező zöldségek és gyümölcsök természetes hatóanyagait használja.

VEGETABLE BEAUTY

Miért a zöldségek és a gyümölcsök?

Olyan márkát szerettek volna alkotni, ami tökéletesen képviseli a MADE IN ITALY fogalmát, szem előtt tartva az egyén és a környezet egészségét. A termékek fejlesztésekor a gyümölcsökre és a zöldségekre koncentráltak, melyek az olasz kultúra és életmód fontos részei – a lédús paradicsomtól és szőlőtől a husos olajbogyón át a fügéig.

A gyümölcsök és a zöldségek alkotják a mindennapi étrendünk alapjait, mivel különféle vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak. A Bolognai egyetem olasz tudósainak egy csoportja nagyszabású tanulmányt végzett az aktív biológiai komponensek emberi hajra és bőrre gyakorolt hatásainkal feltárására, melyből kiderítették, hogy minden gyümölcs és zöldség más-más előnyökkel bír. A paradicsom például helyreállítja a haj színét és fényét, a sárgarépa gyulladáscsökkentőtulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőr újjáélesztésében és tonizálásában, az avokádóolaj lágyító és tápláló hatású, az olivaolaj pedig nedvességet és intenzív táplálást nyújt. Ezen eredmények fényében fejlesztették ki ezt az új, Vegetable Beauty termékcsaládot.

VEGETABLE BEAUTY haj- és bőrápoló újdonságai a Marionnaud üzletekben és a www.marionnaud.hu webshopban is elérhetőek.

___