Divat

Vegyél részt Te is a “We are the Answear” kreatív játékában!

Már a legnagyobb nemzetközi és hazai bloggerek is részt vesznek az Answear.hu kreatív “We are the Answear” játékában, melynek lényege, hogy a divattal kapcsolatos kreatív élethelyzetről készítsünk egy fotót vagy egy rövid videót. A játékban értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra: a challenge fődíja egy legendás Fiat 500 személygépkocsi, továbbá kiosztásra kerül még összesen 18 ajándékkártya. Ha ez nem lenne elég kecsegtető, akkor emellett a játék minden résztvevője kap egy 7500 Ft értékű pontot az Answear.Club fiókjára, szóval a részvétel is izgalmas lehetőségeket kínál!

A neves hazai bloggerek közül az év divatbloggere, a Fiftypairsofshoes szerzője Nagy Vivi egy videót készített a témában, ahol csodás szetteket mutatott be több verzióban.

A Beautyjunkie bloggere, Pekár Magdi pedig egy trendi kendővel és ezzel a gumicsizmás hangulatképpel inspirálta követőit, pontosan prezentálva, hányféle stílusban viselhető egy jól megválasztott, minőségi kiegészítő.

Jó kérdése, hogy hol a divat határa? Szerintem nincsen ilyen, ezért mindenki bátran szabadjára engedheti a fantáziáját és kreatívkodhat, mert egy ilyen kihívásban az ötlet a lényeg és nem a tökéletes precizitás! A játék december 31-ig tart, vegyetek részt benne Ti is!:)