Szépségápolás

Viszlát, érdes kezek!

Ugye Te is tapasztaltad már, hogy az alkoholos kézfertőtlenítők szárítják a bőrt?! Nekem alapból is elképesztően száraz a bőröm, ezért az elmúlt hónapokban extra és speciális krémezést igényelt, hogy ápoljam. Szerencsére a szépségápolási márkák nagyon dolgoznak ezeknek a problémáknak az orvoslásában, ennek például az egyik eredménye a Dove három új Hand hygiene gel, higiénikus kézgélje, melyek 65% alkoholtartalom mellett ápoló összetevőket is tartalmaznak, így nem szárítják ki a bőrt, segítenek megőrizni annak nedvességtartalmát.

Nekem már a táskámban lapul a Shea vajjal és vanília illattal elérhető változat!

Nagyon tetszik, hogy kompakt kiszerelésben elérhetőek, így könnyedén magunkkal tudjunk vinni a táskánkban. Nem kell leöblíteni, nem ragad és akár 8 órán át tartó hidratását biztosít. A növényi alapú tápláló összetevőknek köszönhetően ápolják és tisztítják a kezet, emellett az is példaértékű, hogy a csomagolásuk 100% újrahasznosított műanyag flakonból készült.

A hidratáló higiénikus kézgélek 3 féle kiszerelésben elérhetőek: Deep Moisture, Care & Protect, Shea vajjal és vanília illattal gazdagított formula

3 féle kiszerelésben elérhetőek.

Ajánlott fogyasztói áruk: 1199 Ft/50ml

___