Szépségápolás

Viszlát pattanásos bőr!

Gondoltad volna, hogy a pattanásos bőr a nyolcadik legelterjedtebb bőrprobléma a világon és közel 650 millió embert érint? Ez sokszor okoz lelki eredetű problémát, például depressziót. A svéd szépségipar úttörőjének, a FOREO-nak a missziója, hogy önbizalmat adjon az embereknek, és segítse őket mentális egészségük megőrzésében. Legújabb dobása, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő gélje új, hatékony megoldás lehet a pattanás elleni arcápolási rutinban és egyben növelheti használója önbizalmát is.

Foreo

A szépségipar innovációkról ismert svéd FOREO a piac előtt járva fejlesztette ki az egyik leghatékonyabb pattanás elleni bőrápolási rutint. A márka már ismert az ESPADA-ról, az FDA által is elismert pattanáskezelő tolláról, amely klinikai tesztek során bizonyította hatékonyságát a problémás pattanásos bőrön. A kék fényű LED technológia és a T-Sonic pulzálás együttesen veszi célba a pattanásokat, az eltömődött pórusokat és a mitesszereket, miközben csökkenti a bőr hibáit és gyulladtságát, valamint szabályozza a faggyú termelődését.

Foreo

A méltán elismert ESPADA most újabb támogatás kapott a kollekció legújabb termékével, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő géllel. A világon egyedüli gélt úgy alkották meg, hogy a kék LED fénnyel és a T-Sonic pulzálással aktiválódjon. Összetevői között 2%-os szalicil savat és a varázsmogyorót is találunk, amely megnyitja a pórusokat, gyengéden hámlaszt, miközben a niacinamid hatékonyan csökkenti a gyulladást. A gélben található teafaolaj gyorsan csökkenti a pattanás méretét, láthatóan halványítja a bőrhibákat, enyhíti a kipirosodást, az irritációt, valamint segít megelőzni a jövőbeli pattanásokat is. A helyileg alkalmazható ESPADA pattanáskezelő gél összetevői között panthenol és laktobionsav is helyet kapott, ezek nyugtatják és hidratálják a kezelt területet, valamint megakadályozzák a kiszáradását és a hámlást. Ajánlott fogyasztói ára: 12.490 Ft/15ml)

Az új FOREO pattanáskezelő gél már elérhető a magyar piacon, a Notino webáruházában.