Szépségápolás

Viszlát pigmentfoltok és elszíneződések!

Csak a terhesség közben – gondolom a hormonális változások következtében – realizáltam azt a tényt, hogy pigmentfoltok igenis léteznek. Rengeteg barátnőm szenved ezzel a problémával, de nem is értettem, hogy tulajdonképpen ez milyen zavaró tud lenni. Minden nő tökéletes és hibátlan bőrről álmodik még akkor is, amikor ekcémától, pattanástól, netán pikkelysömörtől szenved, de létezik erre csodaszer?

Elvileg az Eucerin® Even Brighter teljes termékcsaládja csökkenti a hiperpigmentációt, valamint a nappali arckrém 30-as fényvédő faktor segítségével védi és regenerálja a bőrt a korai öregedéssel szemben. Megakadályozzák a túlzott melanin-termelődést, miközben stimulálják a bőr regenerálódását, valamint védik és táplálják is azt, így segítik megelőzni a bőr korai öregedését. A 30-as fényvédő faktorú, magas UVA és UVB védelemmel ellátott nappali krém hatékonyan szűri ki a nap káros sugarait, és védelmet nyújt az új pigmentek kialakulásával szemben. A kutatások és a fejlesztések szerint a krémek használatával könnyedén elfelejthetjük a pigmentekfoltokat, vagy a sötét elszíneződéseket és újra jól érezhetjük magunkat a bőrünkben.

A hiperpigmentációnak semmi köze a korunkhoz, igazából mindannyiunkat érinthet, hiszen gyakran jelenik meg várandósság idején, menopauza kezdetekor vagy sokévi fogamzásgátló tabletta-használat után. Ezek a foltok az úgynevezett májfoltok, amelyek a homlokon, az arccsonton és a felső ajak fölött jelennek meg, és gyakran elhalványulnak, miután a hormonális egyensúly visszaáll, de nem tűnnek el mindig maradéktalanul. A pigmentáció leggyakoribb fajtái a napfoltok és öregségi foltok, melyek éles kontúrú, akár 1 cm nagyságú barna foltok és elsősorban azokon a bőrfelületeken jelennek meg, amelyek leginkább ki vannak téve a napfénynek, azaz a kézfejen, a dekoltázson és az alkaron.

Hamarosan én is elkezdem tesztelni őket…:)

http://instagram.com/p/BVRzyejD2XE/

Nappali krém ára: 6990 Ft/50ml, az éjszakai: 7290 Ft/50ml. Az Eucerin termékeket keresd a partnerpatikákban!