Lifestyle

Vízálló övtáska az önfeledt nyári kikapcsolódásokhoz!

Szerintem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, hogy a nyaralásaink alatt sokszor aggódom azon, hogy miközben önfeledten fürdőzünk, nehogy valaki meglépjen a féltett értéktárgyainkkal. Szerencsére ma már rengeteg ötletes kiegészítőt lehet kapni erre a célra, így bukkantam rá a Vízálló övtáskára is, melyben a telefon, a pénz és még a kulcsok is elférnek!

Ugye, hogy milyen stílusos?!

Már le is teszteltem őket a Balatoni nyaralásunkon és valóban nagyon praktikusak. Trendi megjelenésüknek köszönhetően a vízparti kávézásokra, ebédekre is magunkkal vihetjük őket, de a vízben a legcélszerűbbek. Erős, légmentesen záró simítózáruknak köszönhetően nemcsak vízállóak, hanem a víz felszínén lebegve is őrzik a legszükségesebb tartozékainkat. Derékon és vállon is hordhatóak, a vízben pedig mi például a gumimatracra kötöttük fel őket és külön öröm volt, hogy pillanatok alatt előkaptuk belőle a telefonunkat, hogyha fotózni szerettünk volna. Hölgyeknek a pink, férfiaknak a kék változatot ajánlom, amit már a megrendelés után azonnal postára adnak, így online ügyintézéssel is villámgyorsan megérkezik, de személyesen is átvehetőek a Vízálló övtáska oldalán található címeken!

Vízálló övtáska a nyugodt srandolásért!

Szerintem szuper praktikus kis kiegészítő és ha ezzel elkerülhetjük, hogy idegeskedjünk a vízparti lopások miatt, akkor érdemes beruházni rájuk hogy teljes nyugalomban élvezhessük a nyaralásokat!

___