Divat

Wild Wild West…

A nyári szezonban újból feltűnnek majd a westernesebb formatervezésű ruhák és kiegészítők. Az Answear legújabb Wild Nature kollekcióját is a Vadnyugat ihlette, melyben keverednek a természetes színek, a vad nőiesség és a vadnyugati stílus hétköznapi divatossága.  

A Wild Nature stílusvilágát a 2018-as Fashion Week legerősebb tavaszi-nyári trendjei inspirálták, melyek között a vadnyugat világa az egyik legmarkánsabb lesz idén. Minden nagyobb divatháznál megtalálhatók a western jegyek, a Dior-, Gucci-, Calvin Klein-, Tommy Hilfiger- és a Versace is előszeretettel kombinálta kollekciójában.

A casual stílusban megálmodott ruhadarabok szabadságot, életérzést és nőiességet tükröznek. A laza esésű chiffon anyagokat nyugodtan kombinálhatjuk szakadt farmerrel vagy bőr ruhadarabokkal, amiket bátran kiegészíthetünk rojtokkal, fejdíszekkel, kalapokkal, övtáskákkal. A cipők tekintetében egy vagány bakanccsal vagy egy nőies csizmával is elragadóak.

A Vadnyugaton mindent szabad, tehát mi is bátran lehetünk merészek! Az Answear Wild Nature kollekcióval megmutathatod, hogy lehetsz egyszerre klasszikus, modern és feminin. A fenti termékeket meg tudod rendelni az Answear.hu weboldaláról, ahol számtalan más izgalmas stílusirányzattal is találkozhatsz.